|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Firefox i download problemcic?
imam poveci problem, skidao sam sa firefoxovim download managerom (oni koji je integriran u firefox) file od 2GB i jos mi fali 100MB da bude gotov, ali naravno da je sad sve stalo, download manager je upaljen i samo stoji, nista vise ne skida vise od sat vremena, jel postoji ikakav nacin da restartiram firefox ili nesto slicno pa da nastavim gdje je stao, znam da sam trebao koristit neki download manager, ali sad je gotovo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
Mislim da ne možeš nastavljati download s firefoxom. Ostavi kompjuter upaljen, možda se skine do kraja. Koliko već dugo stoji?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Kao što su ti rekli, probaj ostaviti komp još malo uključen i nemoj prekidati download, možda krene. I meni se znalo dogoditi dok sam skidao veliki file da download "zašteka" te je znao opet krenuti za jedno par minuta. Ali ipak vidim da kod tebe stoji već sat vremena, bojim se da nema spasa.
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Sad bome stoji 12 h... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
To se zna dogodit kad nešto skidaš i još trošiš promet na neku drugu stvar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
vise puta mi se to dogodilo (no srecom s manjim fajlovima). i nema tu pomoci. DL manager od firefoxa je ocajan i sluzi za fajlove do 20 mega max, sve iznad je nesigurno. ned'o bog da pauziras download... probaj, meni najbolji, DAP 5 . probaj nac verziju 5 na netu jer je 7 katastrofa (IMO). freeware je tako da ti mogu poslat ako hoces, javi na PM |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|