|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Hercules Prophet 9800PRO
http://www.rage3d.com/#1050430623 Evo i malo informacija o novoj 9800PRO... MRAK Dobro-nećemo sad o sitnicama kao što je cijena ![]() Obratite pažnju na dobro riješeno hlađenje i na "buku" glavnog venta 28db ![]() Netko je spomenuo FX??? ![]() ![]() ![]() Dakle-ako se ima lovice-piknite si najbržu grafulju današnjice,uživajte u tišini i ludim perfomansama i obavezno pozovite susjede i familiju da im pokažete kako vent vaše nove grafulje svijetli u mraku-ono... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: Hercules Prophet 9800PRO
Citiraj:
E jelc uvek najde najbolje i najskuplje grafulje!!!! ![]() Iako zadnje vreme nisam oduševljen herculesom ova kartica mi se fakat sviđa. Baj d vej danas sam vidio u cjeniku autornica prvi put all in wonder 9700 pro cijena sitnica 4100 ali je fakat i to kartica ua poželjet ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
The Member
Datum registracije: Jul 2002
|
Damn. That thing sure looks good. And it performs quite well, too ![]() Hoćem jedan. Mama kupi mi radeon, bicikl i romobil... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: Re: Hercules Prophet 9800PRO
Citiraj:
nisam ni vidio da si i ti pisao... A Hercules...svi su ih popljuvali za one 8500LE,pa su ipak odlučili da ne rasprodaju ugled ![]() Npr.9500PRO su napravili čist fino-PCB,hlađenje,Infenion memorija... Ova nova je isto mrak...28db,ha-ha,a ne ko onaj NVidia usisivač/fen a i fakat dobro zgleda... Jedino su im grafulje mrvičak skupe. A i vent čisto lijepo svijetli... ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
Uređivanje | |
|