|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2002
|
Imate li iskustva sa leadtekom?
Bog ruljo, nadam se da će te mi pomoći, uzeo bih comp, al ovdje gdje živim (Dubrovnik), nešto malkice bolje, a da je jeftinije (podrazumjeva se,jel). Dosada ovdje su nas ubijali cijenama, al sad se otvorila podružnica Ve-mila i gledah tamo, pa od ponude za amd mi se para ok ploča Leadtek K7NCR18D-PRO sa nforce 2 čipsetom za 950 kn, a tamo i nadjoh još i Leadtek grafičku A280LE Ge force 4 Ti 42oo-8x(tvout,dvi),128mbza 1600kuneja, i sto me isto zanima, tv-karticu opet isto Leadtek TV2000XP DELUXE,TV/FM. 480kn. Dakle, molio bih vas tko ima nešto od ovoga- LEADTEK il tko zna za njihovu kvalitetu, da me savjetuje jel ok, jer dosta njih mi "trubi" samo o abitima asusima itd, i jedno pitanjce, cuh da je bolje za ovu matičnu koristiti 2 memorijska modula radi brzine pa jel to nužno? Nećete vjerovat, al to bi mi bio 1. comp, unaprjed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Leadtek je i više nego pristojan proizvođač. Nudi dobru kvalizezu uz razumnu cijenu. Obzirom da manje/više svi proizvođaći nforce2 ploča koriste reference dizajn razlike u pločama su minimalne. Što se grafulje tiče - FIC R9500 pro - 1.940,00 kn u Autronicu. Nazovi i dogovori se za isporuku poštom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
Epoxica ide do 2,2 Vcore Cilj je 200 + FSB i množitelj od kojih 12 = 2400 Mhz ( realnih ) Jedino kaj me trenutno koči u OC-u je Kingmax memorija ![]() Ali sve to nije važno...ono kaj je važno da - nadobudnom - važno je dobra ploča koja neće krepati - I TO JE TO ![]() BTW. Prodajem MSI nforce2 ploču za 900 Kn - čak ću staviti novi BIOS gore, da nebi bilo pritužaba da prodajem bajatu robu ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2002
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: Hvala Paske
Citiraj:
Kartica svakako 9500 ali ne pro jer se ta neda zmodat u 9700 i to je to ![]() Ploca epoX 8RDA+ ili neka druga NF2 ploca osim leadtek-a jer nedopusta mijenjanje mnozitelja (barem prijasnja revizija a sad dal je to ispravljeno nebih znao, znam samo da se to biosom nece ispraviti) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Re: Re: Hvala Paske
Citiraj:
Ovo da Leadtek ne podržava množitelj nisam znao ... čitao par reviewa i nitko se ne žali ![]() Inače moj 2100+ radi trenutno na FSB 166 x 14 = 2,34 Ghz no PR crap tj. cca 2900+ Tako da preporučam TB 2100+ i R 9500 ( mod ) ili 9500 pro i ddeerriii ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Bježi od toga |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() Kupi si Leadtek 4600 TI , frend mi ju je kupio i super je ,i Gainward je isto super firma. na grafičkoj nemoj štedjeti . ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Kupis karticu neki best buy i kad bude ta postala preslaba (ove godine jos nece) kupis neku bolju ali isto best buy i to je to |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |