|
![]() |
#1 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
majne čuftek :)
Evo bas sam jucer dobio kuciste Chieftec LCX-04SLSLA-OP. Mogu reci da je GIGANTSKO ![]() Evo dvije slicice, inace kuciste je odlicno opremljeno, a screwless sistemi montaze diska i cd-roma su zakon. ![]() ![]() P.S. Ako imate prijedlog kako bolje ogranizirati kablove - samo naprijed : goood :
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
to je jedna od stvari koje volim kod chifa...robusnost, prostranost ![]() kaj se tice kablova...malo uporabi mastu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
stavi si ventic na STu u sredinu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Suit up!
|
Ma hladjenje nije problem - sad sam vrtio prime 45min i bilo je 41 za CPU (8-9 stupnjeva vise nego idle). Moze to radit i hladnije ali mi se neda ubrzavat ventilator jer postane cujan. Ali sam skinuo 5-10 celzija na grafickoj i oko 5-7 chipseta s ovim kucistem.
![]() |
#7 |
Suit up!
|
Nije, atx samo 2-3cm kraca od standardne (dfi ultra inf.). Samo je kuciste ogromno iznuta pa se ona cini majusna ![]()
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
ufff nice!!! takvo si ja planiram uzet, samo crne boje, jer mi se uklapa sa ostatkom komponenti. ![]() Chieftec mediumtower LCX-01B-B-SL sad sam se bas zapalio za to kuciste! BTW, jel ti se cuju vibracije hard diska? negdje sam na netu naletio na problem, bas kod tog chiefteca, vibriranja harda. Ekipa je stvarno nevjerojatno dobro rijesila problem. Ideja je bila da metalne sarafe u vodilicama za hard, zamjene sa gumenim. Navodno su tako rijesili problem bucnog harda. Evo i link, na njemackom je, ali bit svega se moze skuzit i po slikama. http://www.silenthardware.de/forum/i...showtopic=6168 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Suit up!
|
Citiraj:
A i tako svakih nekoliko mjeseci raspusem kuciste s kompresorom da izbijem prasinu.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
4-5 mm. Mislim cak da se takva spuzva moze nabavit u slobodnoj prodaji (Baumax, Pevec, Uradi sam). Malo maste i spretne ruke, i evo ti filtera! ![]() Ako nista drugo, uvijek mozes kupit filtere za usisavac, kroz njega ti prasina sigurno nece uci. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
ne znam za napu, ali filter za usisavac ce 100% biti dobar. ajde mar salji nama koji slinimo za tim kucistem jos slicica!! ![]() ocu ga proucit u detalje!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
nije da nije ljepo ali one stare serije sa rebrima ispod prednjeg poklopca su mi bila puno ljepsa kucista - mislim da je to bila DX serija, koju i sam ima. a ni ovo nije lose, ajd kad moddas malo i ja cu se bacit u modd |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
meni se swiđa onaj čuftek mediumtower dragon... http://img272.imageshack.us/my.php?image=dx01bdu0kv.jpg da ne otwaram nowi thread....jel ima tko to kučište..Jel zadowoljan i to..FALA |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
pa to ti je DX serija o kojoj ja pricam i imam bas toga - sa plexi bocnom, za koju sam dao 200kn case je odlican, mjesta za sve - sve je simple, optika ide na plasticne nosace za jednostavno stavljanje i vadenje, mjesta ima za 5 dodatnih venotva od 80mm i imas ladice za 2x3 diska od 3.5" - case je odlican |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
®
|
Ok meni je taj dragon tako lijep...ono a mislim swe ublackirati(pocrniti),tako da je owo naj izbor...a jsoh i swe posakriwa... 1.Samo imam jedno pitanje SMJEŠNO wama... Imam neko ms napajanje(smeche,al nemam nowaca za drugo)...pa jel ta napajanja stanu bilo koje u neko kuchiste ili kako to ide..??? FALA ZNachi hochu li ja mochi stawiti to ms napajanje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
off topic jel ti ne radi tipka v ili je neki drugi razlog sto pises w umjesto normalnog v? nisi prvi kod kojeg sam to vidio, mora da je to sad neka nova furka... tak mi je isto legica pisala pa sam ju zaje*bavao da cu joj kupit novu tipkovnicu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
®
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |