|
![]() |
#1 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Zgodan programčić
Ovdje možete pronači dosta zgodan program za dijagnozu računala, nešto poput sandre ali meni jako zgodniji. Ima ono osnovno od informacija o računalu, testova svih dijelova kompa itd...Meni se jako svidio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
Re: Zgodan programčić
Citiraj:
Ono što meni treba je nešto što detaljno izrošta sve o memoriji... pronašao sam ja mislim rightmark memory analyzer, ali ne radi na mom čipsetu ![]() Cpu-Z daje samo par osnovnih inf... PS:Zgodan prog, kad sam zavrtio graphics benchmark, skoro da nisam pao sa stolice, neke kričave bojice JESUS ![]() Dobro da nisam oćoravio!...svi ti njegovi benchovi me nešto na nekakav polu-dos vuku
Svijet je monitor s beskonačnom rezolucijom! 1.a64 3500+,abit av8,1.5gb corsair, leadtek geforce 6800 ultra,2x200gb seagate@raid 0,tagan 480w... 2.mobilac 2600+ na 2332mhz,epox 8rda3i,r9800pro,120gb,512ddr,ener 350w... 3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb... -->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga Zadnje izmijenjeno od: dr.fiksi. 08.08.2004. u 13:31. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ako je to bolja verzija programa od prije 100 godina Doctor Hardware, onda je program i više nego odličan
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
AIDA32, utility koji ti kaže koji broj cipela je nosio skladištar u proizvodnom pogonu proizvođača matične ploče, temperature CPU, memorijske postavke i serijske brojeve...ma sve ![]() Uz sve to ima i plugine za podešavanje monitora, mjerenje brzine memorije, brzine HDDa... EVEREST, utility istih autora koji ima kao dodatak i praćenje temperature HDDa ![]() Ih, da, najbolje stvari su ipak besplatne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
(°_°)
|
aida je stala. Nema vise novih verzija ![]()
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() http://www.lavalys.com/products.php?lang=en |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Imate li neki sličan program...ewerestu da sliči...meni je kao istekla licenca i da ga reinstaliram 100 puta opet ništa..neželi pokrenuti...a stwarno me zanimaju tem proca i ostaloga... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pogledaj si PC Wizard 2006, sličan je Everestu, temperature su ti na zadnjoj ikonici lijevo, na onoj sa nekim kao vu-metrom PC Wizard 2006 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|