|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
najbolji dealer?
Koja firma ima najbolje cijene, neka provjerena?neki od susjeda ili malo dalje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
uglavnom webshopovi su najbolji , ali kod njih treba sve naruciti uglavnom , svatko je u necemu ispred , ali razlike su minorne izmedju velikih . meni su favoriti hgspot jer mi je blizu , ili ak imam vremena links zbog izbora i dodatnih 3% popusta . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
a malo dalje u europu?austrija itd? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Webshopovi uglavnom...uvijek možeš pogledati uživo nešto što te zanima u normalnom dućanu pa onda na nabava.vet vidjeti ko je najpovoljniji..malo pe***ski ali, bože moj, kuna je kuna... ![]()
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Inace je je Bing (bivsi) bio najbolji, ali i Links je ok, naravno ovaj Borg isto nije los. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ve-mulj je po meni dobar |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
prcknedl
|
ok su oni. al je odnos prema kupcu tek neznatno bolji : suicide nego prije... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
U svim computer shopovima u Rijeci, u kojim sam ja bio(HG-spot, Ve-Mil, Kvark, Net-com) je odnos prema kupcu katastrofa! Iznimka je jedino Ventex, gdje su dečku ful susretljivi, ali njihov je izbor komponenti nikakav, a i cijene su im podosta više. U svakom slučaju, probajte ući u neki computer shop u Trstu, pa da vidite uslužnosti. Ali plaće su kod nas male pa se našim trgovcima očito ne da biti ljubazan. S te strane ih potpuno razumijem, rade puno i rade za siću. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ima Delta pravo - Ventex je očajno skup i nemaju baš neki izbor komponenti. Pogotovo im je slab izbor AMD-aca i ploča za njih. Kada sam tražio ploču za novu konfu, u Zg je ista bila 100+ kn jeftinija (809:938 kn). Sve nabavljaju od M-Sana.
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Taj ventex je sigurno neka mala firma koja nabavlja od ostalih i onda se nada da će im neki susjed nasjest na njihove cijene, inače najbolje ti je kupovat od najvećih ve-mil, hgspot, m-san, a i links je dobar po izboru(po meni najbolji) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ventex živi od imena jer su godinama bili prvi i jedini na ovom području. Sada kad im je došla Zg konkurencija (ve-mulj i hgšrot), počeli su tanje kakati. Ali ljudi još idu kod njih i full ispuše na cijenama.
![]() |
#15 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Dobra stvar kod Ventexa je sto ima najjeftinije medije u gradu,te solidnu ponudu pisaca (Samsung laser printer za 650Kn, Canon Pixma seriju kojoj zamjenska crnom boja dode 56Kn...) i pratece opreme. Jedino to tamo kupujem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Ve-mulj - odnos prema kupcu im je na ljestvici od 1-5 za +1, nevjerojatno su spori, na telefon ih ne možeš dobiti nikada i stalno nešto muljaju (Ve-mulj hehe ![]() ![]() NetCom - Lovačko društvo : CoolRamb s cijenama nabijenim do neba, uopće mi nije jasno kako ljudi mogu kupovati tamo (čudim se da nisu propali dosad). Što se tiče uslužnosti nije da sam previše kupovao,ali onoliko koliko jesam, stekao sam uglavnom pozitivan dojam. Izbor uglavnom loš. Ventex - ah,dragi naš ventex...dugo vremena jedna od vodećih informatičkih firmi na riječkom području, koja (koliko vidim) ne posluje toliko loše (čim su otvorili onu ogromnu poslovnicu na srdočima-to je valjda od love pokradenih kupaca ![]() Kvark - Jedna od novijih firmi na riječkom području, uglavnom pozitivna iskustva. Dečki su dosta uslužni (osobno znam jednog), osim one glupače za koju mi se čini da je maloprije pala s Marsa u dućan i drži se ko da joj kupci nisu ni do čarapa ![]() Ostale dućane ne bih komentirao (a ni neznam koji su ![]()
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Spužva Bob Skockani.. :XD
|
Imam komentar da u Kvarku nebih kupio podlogu za miša.... Ti ljudi nema šta nemaju,a nemaju ništa... A i poznanik jedan kad je tamo uzimao komp,rekoše mu da za windowse treba dat hiljadu - dakle 1000kn;pa valjda je 700kn a instalacija bi trebala biti gratis obzirom da je kod njih uzeo komp... I onda normalno zove mene za stavit winse,kad skužim da stoka nije dala disketu sa RAID driverima...da bio je Sata disk,i ne - nije ga matična prepoznavala...pa ti traži PIDE i RAID na cd-u od matične dok ga ne pogodiš koji je za dotičnu matičnjaču... ![]() A jednom dok sam ja bio tamo;prodavač je bio "uslužan"... ![]()
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
ako trazis izvan hr.pogledaj u www.alternate.de ili www.e-bug.at dosta su povoljniji pogotovo alternate |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Meni je Kingova usluga O.K. (dok su još bili u Slunjskoj ulici). Cura koja je radila na blagajni je bila iznimno susretljiva i ljubazna kao i serviser, čak si i malo popričao sa njima dok si čekao isporuku robe : goood : Dok sam još imao garanciju na kantu i morao ju nositi tamo u servis na upgrade, nisam uopće trebao dugo čekati (ovisno o ugradnji komponente). Optiku, ram i grafu serviser je ugradio za 5 minuta, a ako je bila matična u pitanju dođeš po komp idući dan ![]() Jedina pokuda im je što su skuplji od drugih ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
ve-mil je bio zakon dok se nisu preselili,sada su strašno usporeni,hg je ok jer ih možeš sanjkati da je to strašno,npr znam lik koji je kupio grafu tamo,igrao se flashanjem,naravno je s***************o,otišao sutra da je grafa sam od sebe krepala,lik probao grafu,nema slike i dao mu drugu taj isti dan,a link je najbolji,ekipa je ok i znaju kaj prodaju a ne ko ovi u hg |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Spužva Bob Skockani.. :XD
|
Ovako,da ne otvaram novi topic pa ću ovdje napisati;i odgovarajte čim prije;jer sutra se ide kupit roba,možda i prijepodne čak... : Dakle;zemi mom je riknula matična;pritom izgorio i proc - riječ je o s.478... Sad sutra treba pothitno kupiti matičnu i proc. za čim manje para;limit bi bio kojih 700kn. A kako je hitno,znači dućan u kom se uzima mora biti u Rijeci;te mora ta roba biti na lageru. Dvoumim se između s.A i s.478 da mu ostane. Ovih s.A procova - Bartona i tome sl. nigdje ne vidim,bar ne u Rijeci,a s.478 ipak ima puno veći izbor ovih Celera,a i jeftini su... Pa sam gledao na HG Spotu da uzmem AsRock P4I65G - ovo gdje piše novo - 323.00kn (ipak ima Intelov 865 a ne VIA chipset...) : http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=4 I kao procesor da uzmem nešto od slijedećih Celerona D 310/315/325 : http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=6 Usput budi rečeno;glupo mi što je ovaj D 315 skuplji od ovog 325,ali moguće da su to opet oni falili... A najvjerojatnije da bih mu onda uzeo D 310 jer je najjeftiniji. ![]() To je mom zemi za internet i za kojekakve programe,ništa za igre,pa dakle nije ni nužda da bude s.A Barton. Ali ako ima šta takvo da se da pronaći,za jeftino,ili ako imate kakav bolji savjet ili prijedlog - ponavljam,dućan mora biti u RI i roba na lageru;slušam vas. I da,ništa polovno ne dolazi u obzir,mora biti novo. Ajde pa odgovarajte i unaprijed hvala na odgovorima i savjetima. ![]() BTW: Ako sam falio temu debelo;pa molim moderatora da premjesti post i obavijesti me,tj. da dotični ne briše. Hvala ![]()
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
![]() |
#25 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
meni je links najbolji, imaju najveću ponudu, možda malo više cijene, al full su susretljivi, za ostalo je tu hgspot, mala ponuda al kada nešto naručiš za dva dana ti dođe... reklamacije mi do sada uredno prolazile( 2 ploče) dobio nove ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|