|
![]() |
#1 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Je se moze nekako kopirati?
Imam original Splinter cell Chaos theory i htio bi si napravit kopiju za osobnu upotrebu ak mi se onaj dvd izgrebe il nest bude. Dal se to moze napravit i ko to moze napravit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Alcohol 120% |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
E sad, za Starforce zaštitu ja ne znam da li će šljakati.Imam BF2 i BF2 SF originale i stavio sam sliku od BF2 na virtualni uređaj,nevjerovatno koliko su DVD-i već izgrebani a sele se samo od kutije do DVD uređaja?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vocna iglica u mudante
|
Jesam ja lijepo rekao da zelim kopirati pravi original dvd za pravu osobnu upotrebu. Ne govorim o nikakvim piratima i slicno. Totalno mi glupo da ne smijem ovdje raspravljat o original igrici.... .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
ima jedan program za kopiranje..zove se bahama banana girls... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ne kuzim zakej bi ovo bio ban ili ilegala. ako se ne varam moze se backupati disk koji imas legalno kupljen. ali samo za osobnu upotrebu.ili sam u krivu,mislim da nisam. BTW probaj sa DVD decrypterom.
![]() |
#13 | |
Vocna iglica u mudante
|
Citiraj:
Lijepo sam rekao da je za osobnu i samo za osobnu upotrebu jer sta ak mi se izgrebe dvd? Oces mi ti kupit novi??? Probat cu sa Alkoholom, al neznam dal ce uspjet, jer je zastita stvarno prehebena, al ipak se nadam da ce uspjet. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
probaj i s dvd decrypterom,ja sam svoje originale uspjesno backupao,i sad mi oriđiđi lijepo stoje citavi na polici ![]()
![]() |
#16 | |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Da, radi tako, drukcije jos starforce nije probijen, barem ove zadnje igre... ima jos jedna opcija, da se taj backup disk instalira preko dvd uredjaja povezanog preko usba sa maticnom plocom, onda ne treba vaditi optikanere... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
ako je starforce zaštita moš se pozdraviti, kopirani dvd će ti raditi jedino kad izvedeš proceduru koja uključuje vađenje ide kablova iz optičkih uređaja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
Nikad necu skuziti, svaka zastita se probije, uvijek imas crackova i inih pizdarija, a kad se nadje posteni covjek koji kupi original i hoce napraviti svoju legalnu backup kopiju da ju koristi umjesto originala da se ne izgrebe, unisti ili cesce zagubi negdje, onda nemres. Jos par sitnica u vezi starforce-a "Starforce DRM can compromise Windows operating systems' security. Any virtus or trojan can control a computer by and through the Stareforce DRM installeed on the computer, despite the security measures taken in newer versions of Windows. Users receive no notice that removing Starforce DRM is necessary to prevent possible security compromises on their computer systems. Worse, removal of a Starforce Title does not always remove Starforce DRM software." |
![]() |
![]() |
#21 |
Vocna iglica u mudante
|
Izgleda da bas jedino i je dobar nacin sa vadenjem ide kabela. Citao sam malo na netu i jedino je to uspjelo (to i ono sa usbom). Imam dvdrwa pa cu malo kombinirati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|