|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() e ovako... C E N Z U R I R A N O pa ako netko zna za dobru/e stranicu gdje se mogu skinuti omoti i slike od filmova... isto tako, preporuka programa s kojim je najbbolje-najbrže napraviti omote... odnosno od slike, napraviti cover... eto, ako ste me skužili... ja sam tražio po netu, ali slabo toga nalazim... sigurno postoje 2-3 stranice sa većom bazom već gotovih omota... TNX ![]() Zadnje izmijenjeno od: Costa. 02.05.2006. u 01:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Nemoj mi tako molim te, ne nakon toliko vremena sudjelovanja na forumu. http://forum.pcekspert.com/faq.php?f...snovna_pravila Upishi u google dvd covers Imash i na amazonu (neshto manje slike, oko 350x500px): http://www.amazon.com Shto se programa tiche Nerin CoverDesigner.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
gabre zashto se chudish? ako je zabranjeno je zabranjeno. pishe lijepo u pravilima. btw, na onoj pazhdrochini od monitorovog foruma mozhesh pitati shto ti srce zheli, chak che ti dati i linkove na raznorazne stranice od kuda i kako. i komentirati i razglabati o kojechemu vezanome uz to. a i btw, imash pm, icq, skype, msn - pitaj nekoga, netko che uvijek znati shto te zanima.
![]() |
#5 | ||
Moderator
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
music freak
|
...ma da zbilja uz google se nemos izgubit,sto god trazis naci ces,ovako se samo zezas nepotrebno i ljutis nam admine ![]()
![]() |
#8 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#9 |
Lika u mom srcu
|
e sad ovako, zapravo sam se krivo izrazio, odnosno, nisam napomenuo, meni trebaju i posteri od filmova, kao slike... koje bih mogao smanjiti i obraditi za "multiple cover " ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
Ne postoji nish takvo, a besplatno. Eventualno da se bacish u potragu za wallpaperima za pojedini film, jedino tako chesh nach neku vechu sliku.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Lika u mom srcu
|
hvala svima, već ću se snać... ![]() |
![]() |