|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
RAID Kontroleri
Ima kakvih caka s RAIDom? Nesto posebno sto bih trebao znati kada ga stavljam? Optimizacija i sl.? Nije za mene, za frenda je, on ga vec ima instaliranog, pa ga zanimaju sitnice da vidi jel sve napravljeno kak treba? Znaci jel ima nekih forica ili je jednostavno plug'n'play? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() ... dakle kako obično biva nakon ulet pitanja, mi bi željeli više informacija. Traži se slijedeće: - koji kontroler (SCSI ili ATA 66/100/133) Raid - koliko diskova - koji RAID 0 ili 1 ili možda kojim čudom naprednije dijete pa ostali projevi po redu (zahtjeva se više od minimalno 2 diska) Dakle "nahrani" nas sa još podataka pa ti (frendu) i pomognemo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Re: Info ...
Citiraj:
2. Dva 3. 0 Evo, sorry na nedostatku infa, ali sa RAIDom nemam nikakvih iskustva, pa ni ne znam sta treba napisat, sta je bitno i uopce sta mogu napisat ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
WinXP ima jedan grdi bug, točnije njegov ntloader. naime, događa se često, ako prebacuješ disk na kojem su instalirani WinXP sa vulgaris IDE kontrolera na RAID da pukne s plavim ekranom. jedino riješenje je kompletna reinstalacija OSa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|