|
![]() |
#1 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Zarađivanje na neznanju
Čitajući novine zapeo mi je za oko oglas "besplatno telfonirajte konačno, sve što trebate je računalo, program skype i jedan od naših uređaja" ovo je ovo je fimra Sad ako znamo da su headsetovi dostupni već od ispod 17kn što reći nego blago nama kad je besplatno tako skupo jer trebamo SAMO računalo i jedan od njhovih famoznih uređaja ![]() ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 11.04.2006. u 04:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Tak je to u svemu. A onda sa fontom veličine pola milimetra piše u čemu je fora. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Headbangig Grunf!
|
al to je besplatno trebaš samo računalo cca 2000kn i jedan od njihovih uređaja da počenš Tscumu uzimat lovu. Genikalno zar ne ? ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Ako imas racunalo i adsl kao sto ima vecina ljudi kojima je to namijenjeno das 300kn za telefon i pricas besplatno. Vjeruj mi da je to super, za firme pogotovo uzmi da mi imamo par stotina poslovnih partnera izvan hrvatske i da sa 90% njih besplatno pricamo putem skypea. Nitko te ne sili da kupis telefon. Ako si pametan besplatno instaliras skype i pricas preko slusalica netreba ti ne telefon. Moja firma uvozi isto jedne takve telefone i moram ti reci da dobivamo izvrsne povratne informacije od korisnika. Jako su zadovoljni ustedom.
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Ja koristim skype u firmi,veliko financijsko olaksanje jer je skype najpovoljniji kada zoves van,a mi non stop zivkamo italiju,spanjolsku,ameriku...od tscum-a nam dolazili ogromni racuni,sad kupim 20 eura kredita i miran sam odredjeno vrijeme.Inace,ima jedan program kao skype ali taj je potpuno besplatan (barem mislim) a zove se voicestunt (tak nest),tj besplatno zivkanje!
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
E dajte se malo raspitajte o tome i recite kak to funkcionira. Koliko se plaća i sl. Može se zvati na mobitele? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
lepi
|
jel mi moze neko ukratko rec whats the deal with that besplatnim zvanjem /dat link ... kaj trebam skinut kaj trebam imat od hardwarea? naime zanima me najvise dal se mogu zvat pokretne mreze u Hrvatskoj buduci da mi je stara zabranila zvanje na iste fala |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
lepi
|
??? ne vidim ga ak si na mene mislio |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
lepi
|
zas????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
http://www.voipdiscount.com/en/index.html nisan proučia detalje ali ja san za voipstunt prije nekoliko miseci stavia 10 eura na račun i cilo vrime san besplatno zva brojeve u hrvatskoj fiksnoj mreži...nije besplatno skroz ali to je bagatela a i sad odnedavno otkad je voipstunt skinuo besplatne pozive za Hrvatsku je više nego povoljno...još u kombinaciji sa dsl flat paketom to bi bila prava stvar.......a kako je krenilo očekujem u narednoj godini da će to sve skupa bit još povoljnije........... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|