Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Kućišta, napajanja i modding > Kućišta i napajanja
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.04.2006., 15:05   #1
refa
Registered User

Datum registracije: Apr 2006
AT case

Krenuo sam sa modanjem AT big tower kućišta. Za sada je samo ošmirglan i sada krećem sa rezanjem zadnje stranice, jer ne odgovara ATX pločama - tko bi rekao ;-). Pa ako je netko već radio nešto slično, da li ima koji savjet za mene?
refa je offline   Reply With Quote
Staro 11.04.2006., 07:16   #2
Matesonik
prcknedl
Moj komp

Matesonik's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
pazi kak originalno stoji napajanje-na mom je naopachke u odnosu na atx. a to znaci protok zraka=0.5 od 10 i hladenje 0.0 od 10 (tiskana plochica okrenuta prema maticnoj) e da, moras zmislit neki drukciji prekidac za paljenje od onog originalnog. naime, originalni je prekidac za 220V. a tebi treba tipkalo.
Matesonik je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.04.2006., 07:45   #3
refa
Registered User

Citiraj:
Autor Matesonik
pazi kak originalno stoji napajanje-na mom je naopachke u odnosu na atx. a to znaci protok zraka=0.5 od 10 i hladenje 0.0 od 10 (tiskana plochica okrenuta prema maticnoj)
mi možeš ovo malo objasnit, jer mi nije jasno, na što konkretno bi trebao pazit...
Citiraj:
Autor Matesonik
e da, moras zmislit neki drukciji prekidac za paljenje od onog originalnog. naime, originalni je prekidac za 220V. a tebi treba tipkalo.
of course, to je već riješeno...
Staro 11.04.2006., 11:45   #4
Matesonik
prcknedl
Moj komp

Matesonik's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
na mom at kucistu napajanje stoji tak da ona tiskana plocica u njemu kod maticne, tj. na onoj strani di imaju vent napajanja s 120mm ventom ili s 2 venta. to znaci kad bi takvo napajanje iso stavljatu tu rupu da bi vuklo zrak odozgo, a ne od maticne.
Matesonik je offline   Reply With Quote
Staro 11.04.2006., 11:51   #5
refa
Registered User

Citiraj:
Autor Matesonik
na mom at kucistu napajanje stoji tak da ona tiskana plocica u njemu kod maticne, tj. na onoj strani di imaju vent napajanja s 120mm ventom ili s 2 venta. to znaci kad bi takvo napajanje iso stavljatu tu rupu da bi vuklo zrak odozgo, a ne od maticne.
sad mi je jasno na što si mislio... predvidio sam i to, tako da nema problema što se toga tiče... anyway, thx na savjetima...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno