|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Zak Houdek facts
Mjere Žaka su 38-26-36 i to lijeve ruke Žak je privlačan samo gravitaciji. Da je Žak avion bio bi Jumbo Jet. Žak ima svoj poštanski broj. Žak se vidi na satelitu. Kad Žak skače bungee, ide ravno u pakao. Sliku Žaka možete vidjeti u časopisu na stranici 4, 5, 6, 7 i 8. Žaku su krafne tic-tac. Žak napuni kadu, i onda pusti vodu. Žak mora izači iz auta da bi promjenio radiostanicu. Žak ima dva trbuha. Jedan za meso drugi za povrće. Žak igra biljar sa planetima. Žak stavlja majonezu na aspirin. Kad Žak stane na vagu, vidi svoj broj mobitela. Žak se ne šali kad kaže: "Tako sam gladan, da bi mogao pojesti vola" Kad Žak dođe u restoran, on pojede i "Hvala, dođite opet!" Kad Žak trči, CD player preskače. Na radiostanici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
haha, kako dobro! : lol2 :
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Zakon ![]() Ja sam bio čuo još i ovu: Žak Houdek uzima godišnji da bi mogao naći svog pimpeka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Koje carske fore ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Neven moze rasplakati i luk. Neven čak može rasplakati i slijepu djecu. Kad se Neven rodio majka je rekla :"Moje Blago", a otac: "Ajmo ga zakopati" Nevenova mama je morala biti pijana da bi ga hranila. Kad se Neven rodio, doktor je pljusno i njega i njegove roditelje. Točno se zna kad je Neven rođen. Njegovo lice zaustavilo je sat. Nevenov psihijatar ga je zamolio da leži na trbuhu. Kad Neven ulazi u banku, ugase se nadzorne kamere. Neven ima 7 godina nesrece, samo zato jer se pokušao pogledati u ogledalo. Neven može skakati bungee samo ako mu ga svežu oko vrata. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Fore su prebolesne,baš sam se razveselio!: goood : ![]()
![]() |
#10 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
hahaha ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15 |
R.I.P Mitzek
|
evo jedne dobre u reziji mog razrednika.... pita decka gdje zivi- ovaj kaze u bizeku razrednik ga odluci prcat i kaze ,necu ubit zeku di zivis?? pa u bizeku... pa necu ubit zeku drag mi je... lik poludi i pocne se derat-pa vi mene ne razumijete.... ovaj kaze kuzim al te prcam.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Ove o Nevenu su dobre. :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
R.I.P Mitzek
|
Dozivio informaticar brodolom i nasao se na pustom otoku. Dani, mjeseci su prolazili i vidi ovaj da ga nitko nece spasiti pocne on graditi nekakvu kolibu. Slozio on sebi kolibu, i ono fino zaspao... Kad ujutro se probudi a iznad njega stoji zenska ono plavusa, sisata, vitka ... i kaze ona njemu: - "Ajde ti dodji kod mene ja sam tu s druge strane otoka." Dosli oni kod nje kad vidi on, velika kuca, sve sredjeno, stednjak, frizider... Pita on nju: - "Pa otkud ti sve to?" - "Ma to sam sve pokupila s broda prije nego je potonuo..." Udje unutra, ona njega fino nahrani... Kaze mu neka se istusira, kao ono ima ona i toplu vodu ... bojler na generator... Istusira se on,izadje van a ono zenska skine grudnjak pa gacice ... i kaze mu: - "E sad cu ti dati ono sto cekas vec 6 mjeseci." A informaticar ce: - "Nemoj me zezat da imas internet!!??? - "Tata, reci mi, kako sam se rodio?" - "Dobro sine, znao sam da ces me jednog dana to pitati. Evo ovako. Tata i mama su napravili jedan copy/paste na jednom chatu na MSN. Tata je onda dao mami sastanak preko email-a u WC-u u jednom cybercafeu. Onda je mama napravila nekoliko download-a s tatinim memory stick-om. Kad je tata bio spreman za upload, primjetili smo da nismo stavili firewall. Kako je bilo kasno da se koristi undo, a ni delete vise nije pomagao, 9 mjeseci kasnije nam je stigao zajebani virus..." kratice.. TCP/IP - tri crne pive / i pelinkovac DNS - daj nam stellu DHCP - dvije hladne crne pive ASP - ajmo svi pit' ARP - ajmo radije pit' WINS - vina ima, natoci svima SLIP - sad litru i pelinkovac PPP - pijem pivu popodne ISA - idu stari alkosi GPS - gorki pelinkovac svima GIS - gorki i stella PHP - pijmo hrvatska piva! ODBC - odnesi dva ballantinesa cugerima ADO - alkohol dolazi odmah .NET - donesi ovamo travaricu, neka etanol tece Tri su žene igrale golf jednog sunčanog nedjeljnog prijepodneva. Jedna od njih nije bila previše spretna i njezina loptica odleti u šumu. Ode ju potražiti i umjesto loptice pronađe žabu uhvaćenu u zamku. - "Oslobodi me", reče žaba "i ispunit ću ti 3 želje". Žena se nije dugo dvoumila. Oslobodi žabu, na što ova kaza; - "Hvala ti, ali zaboravila sam nešto napomenuti. Sve što poželiš tvoj muž će dobiti 10 puta bolje." - "Nemam ništa protiv", bila je zadovoljna žena. Njezina prva želja bila je da postane najljepšom ženom na svijetu. - "Ali jesi li ti svjesna", upozori je žaba: "da će tvoj muž postati daleko najljepši muškarac na svijetu? Pravi Adonis. Sve će ga žene proganjati." - "Nema problema. Pa ja ću biti najljepša žena na svijetu i on će vidjeti samo mene." I tako žena postade najljepšom na svijetu. Nakon toga poželi postati najbogatijom. - "Ali to će učiniti tvog muža deset puta bogatijim od tebe." - "To me uopće ne smeta", odgovori žena. "Ono što je njegovo je i moje." I tako žena postade najbogatijom na svijetu. - "A što je tvoja zadnja želja?", bila je radoznala žaba: "Želim dobiti LAGANI srčani udar!" Pouka pričice je da su žene inteligentne. Nemoj se nikad šaliti sa njima! NAPOMENA: Ako si žensko ne čitaj dalje. Za tebe je vic gotov. Stani ovdje i osjećaj se superiorno Ako si muškarac: Čojek je imao deset puta LAKŠI srčani udar! Pouka pričice je da žene stvarno misle da su jako inteligentne. Pustimo ih nek tako misle i uživajmo u spektaklu. P.S. Ako si žensko i još čitaš ovo je dokaz da žene NIKAD NE SLUŠAJU!!! Anica je bila slijepa i mama joj dodje sa izvrsnim vjestima: - "Duso kupila sam kapljice od kojih ces sutra ujutro progledati!!!" Anica se ujutro probudila i kaze: - "Mama ali ja nista ne vidim." - "Ha ha, prvi april." |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Žak se može uslikati fotoaparatom jedino ako se odabere opcija panoramskog snimanja Žak uvijek kupuje dvije karte za kino/kazalište. Jednom je dobio sjedala u različitim redovima Žak nikad ne prelazi cestu, on je uvijek na obje strane. Žak bi mogao biti osmi kontinent
![]() |
#23 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
LOL ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Kad se vec spominje Neven skinite ovaj njegov spot ako vam se trosi dragocjeni promet,nesto strasno.Evo par stihova... "Kad ulicom , ja s pudlicom Sav saren prolazim ,svi znaju dolazim Jer ja sam hit , sve ostalo je shit" http://www.nevenciganovic.com/download/toyboy.MPG (27Mb) ![]()
![]() |
#26 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |