|
![]() |
#1 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
fancy cooler za venicea
imam vodeno tako da mi i nisu bitni neki super rezultati. znam uzeo bi sonic tower da ga ima negdje meni blizu za kupit. . Zalman mi pa ima neku odbojnost i ne zelim ga iako mi se sviđa taj oblik i princip. u oko mi je upao TT blue orb 2 pa me zanima jel ga netko ima, iskustva i mišljenja ( znam da ima za iste pare i artic cooling freezer) http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rid=108634 http://www.modthebox.com/review444_2.shtml
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
meni se cini pretezak za ono sto nudi, freezera ti je puno bolje upiknut... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
hm, neki zalman lookalike. nemam bash nekih iskustava sa njime, niti sam previshe chuo... u svakom sluchaju, ako se odluchish za njega, napishi pokoju rijech da i drugi znaju. testni kunichu.... ![]()
![]() |
#9 |
AutoCad & Allplan expert
|
@ikocuba; sve 5! @bit-x:bas trazim dali stane... @smarty: pa tako, vodeno mi ne stane u kuciste. ne mislim nest opako clockat, a i cooler mi se svidja.... kako god okrenes negdje mora bit neki vent, pa bolje sta manje komplicirat...
![]() |
#10 |
dedicide
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja ga nisam isprobao na toj ploči koliko ide, dali si ga ti overclockirao?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
AutoCad & Allplan expert
|
pokusavam ALI ne uspijevam. ni sve na defaultu mi nije stabino(svako malo blue screen). imam kingmax hc500 memu gore i nemogu je natjert vise od 225.... (moam je istestirat jer sumnjam u njezinu ispravnost) stavio sam zadnji službeni bios jer onaj kaj je bio gore imao je manje oc opcija neg traktor brzinskih sposobnosti.... a ni kopcu za vodeno jos nisam napravil...
![]() |
#12 |
dedicide
Datum registracije: Mar 2005
|
Frend je na dfi nf4 ultra-d imao Kingmax hc500hz i mema nije htjela preko 230mhz, prodao je i nabavio 2x1gb g.skila i deri. Na toj ploči sam ga isprobao . Dali epoxica ima djelitelje za memu ako ima probaj spustit memu pa da vidiš dokle ide proc s tom pločom. Ne moraš se brinut za hlađenje ovaj proc se ne grije puno (10 c manje od opterona 146)
![]() |
#14 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Taj TT je smece! Fora kod dizajna takvog hladnjaka je da listci moraju biti sto tanji koa kod zalmana kod TTa su ko rezani sjekirom. Pitaj Mentala on ga je drzao u ruci i isprobavao. Ak smijem pitat kaj ti nevalja kod zalmana 9500?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
AutoCad & Allplan expert
|
trenutno mi zanj manjka 250kn ![]() inace trebam nest sta samo dobro izgleda, mislim da cu uzet freezera 64 pro i neki led vent...
![]() |
#16 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
al opet Zalman bolje zgleda jer su listici tanji i time ih ima i vise. Vido sma taj TT uzivo i izgled ako da ga je delao Kadaski drvosjeca ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
: lol2 : a sto drugo ocekivati od TT-a... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
AutoCad & Allplan expert
|
daj isus ne prićaj sranja, istestiraj ga pa se javi. imao sam ga i ja u rukama i probao ga stavit na ploču al mi nije stao, tj stao bi al se nisam imao vremene zezat s time. na zalmanu su listići iste debljine od jezgre do ruba coolera, a kako su prema jezgri sve bolje zgusnuti manje je mjesta i manji je protok zraka, sta snaci da je toplije. Kod tt-a (govorim naravno o Blue orb 2 )listici se račvaju iz debljeg na vise manjih pa na jos vise manjih i na kraju su tanki ko papir, te zrak moze komotno strujat vec u blizini jezgre sto kod zalmana nemoze. ako si toliko siguran da je losiji od zalmana, ajmo mala oklada, nadjemo se i testiramo oba. ti donesi zalmana (kojeg oces iz serije 7xxx) ja cu tt-a i pobjednik odnosi oba.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|