|
![]() |
#1 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
James Bond
Ovako sjetio sam se da bi mogao napraviti mali sažetak o James Bond filmovima (koje sve glumio koji filmovi su snimljeni itd.) Redoslijed filmova: Dr. No(1962) Iz Rusije s ljubavlju(1963) Goldfinger(1964) Operacija grom(1965) Samo dvaput se živi(1967) U službi njezinog Veličanstva(1969) Dijamanti su vječni(1971) Živi i pusti umrijeti(1973) Čovjek sa zlatnim pištoljem(1974) Špijun koji me volio(1977) Operacija svemir(1979) Samo za tvoje oči(1981) Octopussy(1983) Pogled na ubojstvo(1985) Dah smrti(1987) Dozvola za ubojstvo(1989) Zlatno oko(1995) Sutra nikad ne umire(1997) Svijet nije dovoljan(1999) Umri drugi dan(2002) A glumci koji su glumil James Bonda su: Sean Connery George Lazenby Rooger Moore Timothy Dalton Pierce Brosnan Slijedeći James Bond bi trebao biti Daniel Craig a bond djevojka Šarliz Theron. Dok bi glavnu negativku trebala glumiti Angelina Jolie My name is Bond, James Bond
![]() Zadnje izmijenjeno od: Dawar. 07.12.2005. u 14:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Mogao si stavite nazive filmova na engleskom (bar u zagradama), jer ih ja pamtim po origigi nazivima...A i ljepše zvuči ![]() Što se tiče Gorana, on mi nije nekako za Jamesa Bonda...Jedino ako je vraški dobro izvježbao onaj britanski naglasak ( po mome miščjenju svi pravi Bondovi imaju britanski naglasak ![]() Ako me netko pita jesam gay jel volim britanski naglasak, odmah odgovaram "ne" ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
|
UPDATE
Dr. No (1962) From Russia With Love (1963) Goldfinger (1964) Thunderball (1965) You Only Live Twice (1967) On Her Majesty's Secret Service (1969) Diamonds Are Forever (1971) Live And Let Die (1973) The Man With The Golden Gun (1974) The Spy Who Loved Me (1977) Moonraker (1979) For Your Eyes Only (1981) Octopussy (1983) A View To A Kill (1985) The Living Daylights (1987) Licence To Kill (1989) GoldenEye (1995) Tomorrow Never Dies (1997) The World Is Not Enough (1999) Die Another Day (2002)
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Baš su ljudi neštp dobri prema meni u zadnje vrijeme! ![]() ![]()
![]() |
#5 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Re: James Bond
Citiraj:
+ veritum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja imam čukicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() a ja sam njegov tjelohranitelj.....(Bondov) da ga branim od nasilnih ljepotica... ![]() ![]() ![]() i dapace , sluzbeni kusac jela.. ![]() ![]() inace, Visage-u kapa dole, ovaj novi JR je tek blijeda kopija kvazi Bond fanova.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
8-bit Gen.
|
Re: Re: James Bond
Citiraj:
oVako, djeco sutra obavezno da se dofukarite pred TV i obavezno pogledate Bonda, onakvog kakvog ga je napisao Ian. Prema knjizi, serioznog, od glumca koji je nekoliko puta odbio biti isti jer ga je kazaliste vise zanimalo od filma. Jedini glumac koji je procitao sve knjige i uvjetovao : "Ili po knjizi ili nista" ~ uostalom gore je link za sve sto sam vec spomenuo detaljno o toj storiji.... Uvod LD dok iz njega ne stigne naj beskompromisniji ikad LTK. Ocekujem komentare sjutra. Noc. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
Citiraj:
Evo tu ti piše http://www.klast.net/bond/nsna.html
![]() |
![]() |
#15 | |
-------
|
Re: James Bond
Citiraj:
Daniel Craig je novi James Bond, Charlize Theron nova Bond djevojka, a Angelina Jolie negativka... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
Re: Re: James Bond
Citiraj:
![]() |
![]() |
#17 |
-------
|
Znam, videl sam datum, ali ipak.....možda bu to čital neko ko baš i nije u toku kaj se tiče Jamesa Bonda, pa nek se nađe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#19 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Samo, svejedno je tko ce biti kad to vise nema veze sa onim sto je Bond bio za zivota Alberta... ovo je samo marketinsko eksploatiranje trademark-a i nista drugo. Akcija za mase i nista vise. Zato me cak i cudi ovako profiliran glumac za ono sto ce nesumnjivo uslijediti kao i kod Brosnan-a. Kompiliranje svega sto je bilo bez imalo originalnosti. Stavise, naj bolji scenario u svim Brosnan filmovima TND, je zapravo ukraden a piscima je tajno placena ogromna lova da se ne sramote po sudu... Na to su spali , no ne cudi me. A za Visnjica... samo je njegov agent (ica) iskoristila mogucnost da se njegovo ime spomene uz 007 i to je samo (dobar) marketinski trik za njega. A na sam screen-ing moze doci tko hoce u Pinewood to nikad nije bio problem. Oni koji imaju originalne DVD 007 filmove znaju o cemu pricam. Jer lista ljudi i glumaca koji su radili test probu za 007 je neopisiva. A vecina je to radila samo da bi u mogli upisati u svoj book. Sa akcentom ruskog spijuna zbilja bi tesko mogao biti Bond, to je valjda svakome jasno ![]() Steta za Owena da nije postao 007 jer je sustina surovosti Daltona. Oni koji su imali prilike gledati nekoliko kratkih promo filmova koje je napravio za BMW (US trziste) ostali su bez daha kako je to dobro napravljeno i sami filmovi su bas aluzija na Bond-a. No sa ovakvim marketing tretmanom nakon Daltona, moze slobodno i Mirko Fodor glumiti Bonda... sve je uzalud ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
Ma da meni se uopče Dalton nije svidio najbolji su mi Sean Connery, Roger Moore, George Lazenby. A ovi novi filmovi su katastrofa uopće ne sliče na Bonda sve sami SF radnja koja ne liči na Bondovsku. To su samo filmovi sa preogromnim buđetom i imaju licencu na Bonda
![]() |
#21 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
![]() Procitaj gornje linkove o Daltonu ako ti se da.... Doduse sve je ionako pitanje ukusa. No svakako veceras pogledajte Daltona ... ako nisam u krivu, malo iza 22h, na drugom programu nacionalne dalekovidnice. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: UPDATE
Citiraj:
Film s Seanom Conneryem u eri Rogera Moorea. Inače Sean Connery je meni pojam bonda a Timothy Dalton ne pojam, a ovaj novi nikad čuo za njega.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
|
Re: Re: UPDATE
Citiraj:
@ Visage znam kaj si ti mislio što se tiče Daltona samo sam ja reko da mi se on čak manje sviđa od Brosnana a od njega je mi dobar samo Golden eye i tomorrow never dies
![]() |
![]() |
#25 | |
8-bit Gen.
|
Re: Re: Re: UPDATE
Citiraj:
Sve u redu, to je samo stvar ukusa i misljenja. Ja ga samo sudim po onome sto sam citao u Fleming romanima a procitao sam ih sve. Nakon toga stvari izgledaju drugacije kad se vratis na filmske uratke. No nije neobicno da vecina dozivljava Bonda kao heroja koji prolazi kroz explozije, senzacije i voznju automobilom kroz more dok mu iza ledja odbrojava mehanizam samounistenja, samo sto to nema veze sa onim kakav je Bond u knjizi ![]() A za NSNA, necu se ponavljatri jer sam sve vec gore u linku napisao... to je Sean radio Albertu iz cistog inata sa US producentom koji je smrtni neprijatelj Alberta jer ga nije htio ukljuciti u Danjaq. Od tada godinama prica o osveti i snimanju konkurentskog 007 no nakon NSNA nista nikad dalje nije napravio. Sean je toliko mrzio Alberta da je mislio kako ce taj film zbog njegovog imena nadmasiti Moore-ov tadasnji Octopussy pa je i samo snimanje isli paralelno sa snimanjem drugog. No malo se pre~cenio nas Sean ![]() Sto samo dokazuje ono sto sam vec prije napisao o onome sto publika govori da voli i onoga sto svarno voli gledati. No Sean je poznat po pohlepnosti pa u Japanu gotovo da nema proizvoda kojeg on nije reklamirao. Tamo je popularno reklamirati poznatima jer se vecinom misle kako nece biti znano doma u drzavama, no sve se sazna ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Headbangig Grunf!
|
Istina, no ipak meni je i moja majka pričala kako su ona i većina njezinih frendica mjerkale Connerya te je rekal jednu stvar da što je Sean Connery stariji to bolje izgleda, tako je bilo i kad je glumio kapetana Marka Ramiusa u lovu na crveni oktobar. Inače je kraljica tek iz drugog pokušaja pristala proglasiti ga vitezom jer je on veliki borac za škotsku samostalnost.
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
![]() Doduse nemam ja nista protiv Sean-a, on je zapravo odlican glumac ako se uzme da je potpuno samouk. On bi i meni ostao naj ozbiljniji i najdrazi da se nije pojavio Dalton i prikazao taj lik bas onakav kakav je u knjizi. Da se Dalton nije pojavio i meni bi Sean ostao najbolji, ali ovako... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Jer ovo mi izgleda dosta opasno ![]() Ako ti se ovo desi , plin ce ti biti zadnja briga. Nemoj navlaciti gnjev Bonda ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Headbangig Grunf!
|
LOL ![]() Pusti ti to ona Lada je tenk. Neznam zakaj al meni nikada nije Dalton sjeo, nemrem si pomoći. Sean Connery je stvorio image Bonda na filmu i IMHo je glumac koji je najbliži njemu Pierce Brosnan, to da su ti filmovi bezvezni je druga priča.
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
ah nista, morat cu vam odat jednu tajnu, ustvari...... ja sam James Bond, i ovo tipkam na Athlonu 128 6800+ 6-core kojeg mi je Q slozio, i bas pijuckam martini, protresen, a ne promijesan, a na krevetu mi lezi gola super bad agentica, koja me sprema ubiti ali kad ju is....m nece vise, eto toliko od mene, djeco droga je stetna za zdravlje, i uzimajte samo drogu od prirode tipa, konoplja, meskalin ,salvia divinorum i tako, nemojte kemijat jer to unistava mozak, e da btw ispred kuce mi je parkiran Aston Martin DB22, sa V12 biturbo 7.0 kojeg mogu upravljat sa mobitelom koji ispaljuje nuklearne rakete, inace ja sam ulovio Gotovinu danas ! da ! james rules |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|