|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
Difoltni pretrazivac se sam pokrece
Pozdrav svima, nadam se da cu ovde pronaci resenje za moj problem ![]() Naime, pre par dana laptop je poceo cudno da se ponasa, tj difoltni pretrazivac je poceo da se pokrece sam od sebe i da refresuje stranice, koristim windows 10. Pregledao sam google chrome u nadi da je u pitanju bila samo neka dodatna ekstenzija, medjutim nije bilo nicega. Sledece sta sam odradio je bilo kompletno skeniranje malwarebyte-om, medjutim ni on nista nije pronasao, kao i jos par programa na tu foru. Reinstalirao sam sistem, ali ni to mi nije pomoglo. Cim se zavrsila instalacija edge kao difoltni pretrazivac je poceo da se otvara u nedogled, ili kasnije bilo koji drugi pretrazivac koji bih postavio kao difoltni. Pomislio sam da je mozda problem do samog operativnog sistema tj windows-a 10, pa sam instalirao windows 7. Ni to nije resilo moj problem, ponovo isti prica, samo u ovom slucaju internet explorer je poceo da se pokrece, a kasnije i svaki drugi koji bih instalirao. Ponovo sam instalirao windows 10, i kompletno formatirao ssd, ali problem je i dalje tu. Tako da iskreno molim za pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da nemaš možda tipkovnicu s multimedijskim ili posebnim funkcijskim tipkama i jedna od njih je browser? ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Imam posebno dugme koje pokrece pretrazivac (pored dugmeta za ukljucivanje laptopa), pokusao sam i kada je ono iskljuceno fizicki, ali i dalje mi se javlja problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Evo mene ponovo ![]() bez tastature, sa usb tastaturom. Stanje je isto, pretrazivac nastavlja da se pokrece sam od sebe ili u najboljem slucaju samo da mi refresuje stranicu. Ima li iko ideju sta bi moglo da bude u pitanju? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Onda imaš problem s hotkey softwareom ili imaš neki malware koji ti se vraća nakon reinstalacije. Probaj instalirati čiste Windowse bez ikakvih drivera i aplikacija od proizvođača laptopa i proširi kolekciju antimalware aplikacija, ako već nisi. Za probu, probaj isključiti Human Interface Device Service ili, najgorem slučaju, vidi možeš li iz BIOS-a to nekako isključiti.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|