|
![]() |
#1 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
![]() Evo baš sad vidio na vjestima ![]() 33godine i paf
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Od tumora? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
koji bad...fakat šteta...lik je odlično vozio... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
šteta.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Imao je 34 godine ne 33. www.richardburns.com Tamo možete napisat memoriale
![]() |
#12 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
steta, iduce sezone nece biti jednog od boljih vozaca WRCu :mad: |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Koja šteta. Velik talent. Počivao u miru Božjem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Užasno stvarno... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
![]() |
#19 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
![]()
![]() |
#20 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
ovo je crni vikend za sportase , prvo george Best pa Richard Burns - stvarno tuzno i zao mi je obojice . i jos nas kosarkas Matej Mamic skoro paraliziran - ima tu na linku pa pogledajte - http://www.iskon.hr/sport/page/2005/11/27/0011006.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium moderator
|
Ne vjerujem ![]() ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Nije da je baš iz vedra neba. 2003. mu je diagnosticiran Tumor na mozgu, unatoč tome je Subaru potpisao ugovor s njime. kroz 2004. i 2005. je odlazio na kemoterapije i radio trapije, u travnju je operiran. Zadnjih par tjedana nije bilo pitanje dali nego kada će umrijeti. Tako veli obitelj u službenoj izjavi- Tako je u razmaku od svega par mjeseci Rally ostao bez dvojce velikih sudioniika. Prvo je pogino Michael Park ( suvozač Markka Märtina ). Sada je otišao Richard Burns. Veliki gubitak. Počivaj u miru Richarde!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 28.11.2005. u 00:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Headbangig Grunf!
|
za rak i nema. Zašto? Rak je bolest koja nije uzrokovana vanjskim čimbenikom ( ne isključivo ) već jse desi poremećaj u dijeljenju stanica te se stanice počinju nekontrolirano dijeliti i time uništavati organizam.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium moderator
|
mala nada
Postoji jedan lijek svima nabavljiv...Vitamin C ![]() Anksorbinska kiselina potiče tijelo na proizvodnju bjelančevina i anti-tijela za borbu protiv raka. Pomaže protiv raka jednjaka,dojke,cerviksa,želuca,prostate i raka pluća. Ne znam koliki je točan postotak ozdravljelih oboljelih ( mislim da je oko 60% mogučnost ozdravljenja, od čega 70% totalno uništenje tumora i 30% tumora u stanju mirovanja-ali nisam 100% siguran za ovo)
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Headbangig Grunf!
|
to pomaze do odredjenog staija i samo kao se radi o dobrocusnom tumoru. Naime kod tumora tvoje stanice za obranu T leukociti pocinju napadati i zdravo tkivo i na taj nacin ga unistavati. Vitamin C moze biti prevencija.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Re: mala nada
Citiraj:
Sorry kaj ti ispravljam tipfeler, al nije "Anksorbinska kiselina", već askorbinska kiselina... Ovo mi je prvi glas da je poginuo Michael Park, pa kvragu, kak sam to propustio???? Subaru kicks ass, baš šteta kaj nam je zauvijek otišao Burns, i to baš od najgadnije bolesti od svih! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium moderator
|
Ups ![]() ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Headbangig Grunf!
|
Re: Re: mala nada
Citiraj:
Po onome koliko sma cuo Michael Park je bio mrtav na licu mjesta. Rally je nakon 15. brzinca ( u kojem je Park poginuo) prekinut. Loeb je namjerno zakasinio na kontrolu kod izlaska iz servisa kako ne bi u toj utrci postao sv. prvak (nije htio da na taj nacin postane svj. prvak) O tijeku bolesti i nazalost smrti Richarda Burns aje vec pisano. Svakako veliki gubitak za Rally scenu. Nakon
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Degustator
Datum registracije: Nov 2005
|
Velika šteta i gubitak za automobilizam. |
![]() |
![]() |
|