|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
GF Ti4200 problem
Nakon nekolko minuta igranja ili benchanja na bilo kojim taktovima mi na ovoj grafi jednostavno pukne slika. Onak bijeli ekran je s malim plavim i zelenim kvadraticima. Probao sam puno drivera i svaki put je isto, flashiral sam joj bios malo je bolje al opet nije kak bi trebalo biti. Recite mi od cega bi to moglo biti? Ako se to nekome dogodilo nek mi kaze kak se toga rijesil. Grafa je Gainward GS Ti4200 AGP 4X sa 128MB rama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
mozda ti se pregrijava pogledaj lej se vrti ventilator na hladnjaku i kakav je temp u kucistu generalno moza se proc pregrijava ili se sve zajeno pregrijava ili gora varijanta je da je graficka otisla u vjecna lovista ![]() jesu li ti windoze friske i kako si skidao i stavljao nove drivere tj. jel si koristio driver cleaner moza ti fali struje tj mozda je napajanje malo slabo a da je li graficka overclockana?
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ne pregrijava mi se kučište, temp. proca je oko 35 na 2.2 GHz u idle, a nakon par sati igranja ode do oko 40. Kučište je prema tome dobro provjetreno. To mi se dogada i s novim i ''starim'' Windowsima. Driveri se uredno miću s driver cleanerom. Bojim se da je ova najgora varijanta i da je otišla u vječna lovišta. Probat ću editirat bios i stavit manje taktove, možda time dobim još malo životnog vijeka ove grafe. Kaj mislite? Napajanje mi nije slabo, bar ne vjerujem da je. Jer dok onak luđački napumpam sistem voltaže su sve uredno preko vrijednosti na kojima bi morale biti. A kaj se tice klokanja grafe, ko je imao ovakvu grafu a nije ju klokao? Klokana je bila samo za vrijeme igranja igri. Ah bojim se da joj je došo kraj. Ma nabavio sam ja drugu grafu, ovu iz siga, al mi je žao titaniumke |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Znaci nije pomoglo ono flashanje? Steta ![]() Mozda jos jednu stvar nisi probao.Ako se ne grije memorija ili GPU vidi da se mozda ne pregrijava koji mosfet na grafi te ga probaj nekim pasivnjakom ohladiti.Nemas sto izgubiti! ![]()
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
oh, thank you all. valjda cu pozivjeti josh koju godinicu... ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|