|
![]() |
#1 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Nema vise Centuriana5
Danas gledam malo po cjenicima i vidim da nema vise Centuriana5(onog crnog s mesh prednjom maskom i plavim okomitim trakama na front maski) Koje sad kučište preporučujete u tom cjenovnom rangu s tim da nije previše nakičeno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
probaj chieftec midi mesh kuciste ti je veliko, dizajn unutrasnjosti je dobro zamisljen medjutim kuciste ima i nekoliko mana pa prouci iskustva korisnika da vidis oce li i tebi te stvari smetat ono sto san primjetija da kucista koja se danas prodaju nemaju problema s nekvalitetom ka i ona koja su prva uvezena kad sam ga i ja kupija plus u tvom slucaju je mesh mrezica (ka na centurionu) i jednostavan vanjski dizajn
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
CyberSky
|
Nije važno da je mesh mrežica nego tražim kučište elegantnog dizajna i prihvatljivog cjenovnog dizajna(čitaj do 350-400kn). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Za tu lovu antec 3000b.
![]() |
#6 | |
CyberSky
|
Citiraj:
Ovaj Antec mi se baš i ne sviđa kao i kučišta s vratima opčenito. Jel se mogu skunuti ta vrata? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nakon sto sam ga ja kupio, 2 frenda ih vise nisu mogla nac u HR!
![]() Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
CyberSky
|
Morati ću ga žicati jedno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
CyberSky
|
Evo našao u Sloveniji kučište(www.cool-pc.org) no tamo košta 600kn(18000SIT) dok je ovdje bilo 330Kn, čudno? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
CyberSky
|
Citiraj:
![]() Evo našao sam u nitelu,poslao mail i vele da će doč sredinom 1. mjeseca znači ipak ih proizvode! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
centici se po starom dizajnu vise ne rade ![]() nego sad dolaze 531 5xx serije koje su mi gadnije...makar su i zadnej verzije centuriona ne tak dobre...(jos uviej dobre...al ne ono sto je prije bio...) imam 2 stara centica dok niej imao one gluposti sa sobom...i to je kuciste koje necu u ovom desetljecu prodavat...a nit u sljedecem...p amakar morao narucivat atx a ne btx ![]() ako ti se svida chiftek...dakle ona dragon serija...ona si gledaj svakako anteka...al amg citaj chiftek=bijedna kopija anteka ![]() daklem rekoh ti vech antek amg 1000 plusview...diskont 24...kuciste ima 5x80mm soho server tower ti je(hibrid izmedu biga i midija)...flai mu za jos pol napajanja ![]() to ce bit najvjerojatnije moj izbor za intela |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|