|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2005
|
gainward GT ili msi ultra??
obje su 6800 i iste su cjene. Znam da je ultra jaci model ali me zanima koju je bolje uzet? nekako mi se cini gainward boljim izborom. uljeva vise povjerenja ime |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: gainward GT ili msi ultra??
Citiraj:
Ne znam kakvi su na ovima, ali na mojoj Gainward Ultra je bio nVidia referentni cooler i sebe ne čuješ pored njega, opizdio sam zalmana na 7V i dobio niže temp i veći OC
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ultra je perjanica , i poprilicno jaka kartica , a vecina Gt modela ide na takt od Ultre . Tako da tesko da mozes pogrijesiti - bez obzira na buku dao bi glas Gainwardu |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja bih uzeo Ultru jer vjerojatno ima veće napone na GPU i memoriji, a time sigurno i veći clock, a ipak je to default Ultra. MSI nije loš proizvođač.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
od LemilicE
|
Znam ja to, ali neće kartici ništa bit ako joj digneš napon jezgre za 0.1V osim malo većeg OCa ![]() Uzmi MSI Ultra
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Takozvani influenser
Datum registracije: Jun 2005
|
jesi ti vidio kutju od one msi ultra grdosije? mislim da moze lako proci kao gradska vijecnica u juznoafrickoj republici ![]() ja bih draze ultru na tvom mjestu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Decki , uvjerljivi ste mnogo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
ultra svakako
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Da biram između istih modela, uzeo bih msi uvijek prije nego gainward, a još je ovdje riječ o jačem modelu. Nema se što razmišljat. Ne da ćeš dobit kvalitetniju izvedbu kartice, bez nekog trika GS koji usput rečeno nije hvale uopće vrijedan radi tolike razlike u cijeni, nego sam i kroz dvije usporedbe, GF4 Ti i 5900 (msi vs gainward) i uvijek se msi pokazivala bolja (i 5900 i Ti 4200), čak i bolji overkloker od famoznog GS. A tu je još i bundle koji nije mnogo, uglavnom neke blesave igre, al čovjeka čini sretnim. MSI ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
definitivno Gainward nisu zabadave najskuplje grafulje na ponudi. Bil sam vlasnik vise gainward grafulja od gf 4200 ti pa do 5900 ultra gs. a njih netrebas klokat jer po difoltu sve igre lete na njima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Totalno mu je glupo uzet GT kad može po istoj cijeni uzet ultru
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
2. kaj su sjebali na ultrama i kakve veze ima msi sa gygabiteom? 3. gainward možda je najbolji proizvođač nvidia grafi al to ne znači da drugi neznaju složit grafu.. 4. i da se gainward GTica da klokat na taktove od ultre misliš li možda da se i ultra da klokat na taktove iznad defaulta.. 5. Jel znaš kakav bundle daje msi?? 6. MOLIM TE odg na sva pitanja.. Hvala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
EMP moderator
|
Sad ću ja još dodat da je jednom legi na Gainwardovoj 6800GT crko vent nakon samo mjesec dana korištenja!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
-------
|
Citiraj:
_________ Leadtek eVGA BFG Pixel View Inno3D _________ Istina bog neke nisu (možda nikad ni ne budu) dobavljive u Hrvatskoj, ali su po meni ''malo'' bolji od Gainwarda. da se razmemo nemam ja ništ protiv Gainwarda (dapače uopće se ne bi bunil na grafičku), ali u ovom slučaju gdje za iste pare čovjek bira između GT-a i Ultre, e onda se tu nema kaj razmišljati. @Crypt0 Bundle MSI-a kaj se tiče grafičikih kartica (a i matičnih ploča) nerijetko doseže i cijenu proizvoda koji kupuješ. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
lagano se stavi novi cooler tak da to nije problem. inače msi je imao (a brijem i sad ima) najbogatiji bundle a lijepo je kad dobiješ besplatne igre uz hardver.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
|
Citiraj:
Nemam nist protiv drugih ali mi neide iz glave jedna misao a ta je zasto su sve druge kartice i do 40% jefitinje od gainwarda a kazes da super rade. Bdw evo ti jos jedan primjer. Imal sam ti karticu GF4200 ti sa 64 mege rama i odfuram ti je kod buraza na njegov komp i tam je delala izvjesno vrijeme i dodje ti rodjendan od buraza i ja ti kupim od ino3d karticu FX5200 sa 128mb ddr-a aj pogodi koja bolje vrti igre? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
EMP moderator
|
Onom gore popisu bih ja dodao još XFX.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
Da se razumijemo skvadro iskreno namam nist protiv svih proizvodjaca grafulja ali mogu reci sigurno da svaki gainward koji je GS pere svaku od navedenih ostalih proizvodjaca u svakom 3d marku bez klokanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Strichek Moderator
|
evo citat iz BUGa broj 126: Govorilo se o MSI FX5800 ULTRA (kad je izašla) "Za kraj spomenimo još odličan bundle na čak 10 CD-a, koje je postao zaštitni znak MSI-ja." A ispod slike piše (na slici bundle): Famozni MSI-jev bundle koji svaki put hvalimo Dakle?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
inače to je Golden Sample pa su joj taktovi malko viši po defaultu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
-------
|
Citiraj:
@Crypt0 Svakom proizvođaču se zalomi koja loša grafička, ali nemre čovek sad na temelju jedne loše zaključiti da je proizvođač u qurcu i da njegovi proizvodi ne valjaju i da ga treba izbjegavati. Kaj se tiče cijena Gianward-ovih grafičkih i onih drugih prozvođača, ne bi baš rekel da je Gainward najskuplji (i to baš 40%), ovisi o dućanu i kartici, a osim toga najskuplje nije uvijek i najbolje. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|