|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Apartman i plaža van "gužve"
Ako ima ko kakav prijedlog za smještaj na moru, daleko od svijeta i gužvi..naravno da je i plaža takva..otoke bi izbjegavao.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
realno,iz dalmacije sam,obisa sam je cijelu uzduz i popriko (zadar-sibenik-split-dbk)... zaobidji: cilu makarsku rivijeru omis-split-trogir potez neum-dbk-cavtat sibenik i okolica zadar i okolica primosten mos probat (uvjet za sve- trazenje plaze,dugo setanje po sikama): marina, vinisce, razanj,kanica na obali tesko da ces nac nesto bez guzvi a na otocima,pogotovo manje nasaljenim je blagodat od otoka definitivno najbolje-- žirje, šolta, lastovo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
I ja prije 2 ali nije neki izbor, i plaža je bila onako li-la. @Mr.Black Mislim da buš svugdje našao mir ako odeš na more sredinom-krajem 8. mjeseca, vrijeme će te vjerojatno poslužiti, cijene apartmana su niže, naravno ako možeš tad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ako imas klince, moja preporuka je Sreser. Ja sam apartman za nas 5, nekih 300m od plaze placao 30€ dan i bio sam jako zadovoljan. Malo mjesto, sa jednom trgovinom i jednim restoranom, a plaza je odlicna jer je vani krupniji pijesak, a u moru onaj fini sitni, mekani. Napomenuo sam djecu jer mozes hodati prema pucini 10 minuta a da ti voda ne bude preko ramena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ma nema djece...dvoje ljudi.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Mr.Black. 09.07.2015. u 14:53. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
Probaj Pelješac. Ima jako lijepih malih mjesta. Npr. Podobuče. Nema restorana, disko klubova ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#15 |
Premium
|
Vidim da mi na bookingu pod mjesto Jadrija baca puno okolnih mjesta..ima točno određeno mjesto tamo ili su to okolna neka mještasca? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Peljesac jos jedna preporuka. A cak i makarska, no naravno, ne u makarskoj, vec u Krvavici pored makarske. Prekrasna plaza, 90% iste je u hladu. Parkinga koliko ti srce zeli, 2 manja kafica uz plazu, guzve nema. Vratio se neki dan, i dogodine cu vjerojatno opet do Krvavice ![]() P.S. Cijene apartmana su jeftine za krvavicu. Barem naspram makarskom. A udaljena je od makarske nekih 5km ceste, plazom mozes cak i prosetati do makarske ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#18 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
http://www.apartmanistarigrad.info/s...kod-senja.html Ja sam bio tamo, znači točno to kaj tražiš. MIr. Nema restorana ni dučana, jako mirno mijestom, dolazi svaki dan pokretna trgovina sa svime i milina. Naselje od kojih 50-ak kuća. Odmor za dušu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Evo bio..i svakako preporučujem ko preferira mirna mjesta...Tribanj Šibuljine.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|