|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Problem s napajanjem
I tako ja igram F.E.A.R. SP demo i sve se vrti normalno kad mi je najedanput počeo vrtiti u jednom krasnom slideshowu (nisam pretjerao s postavkama). Izašao sam van iz igre kad me ono na desktopu dočekao jedan krasni NVIDIA prozorčić s obavijesti: ________________ -POWER INDICATOR- Problem report The NVIDIA System Sentinel is reporting that the NVIDIA-powered graphics card is not receiving sufficient power To protect your hardware from potential damage or causing a potential system lockup, the graphics processor has lowered its performance to a level that allows continued safe operations. ___________________ Zaje*. Sada ne želim previše mrdati po postavkama koje ne shvaćam previše. Uglavnom grafička mi nastavila i dalje raditi na, kak mi je lijepo pisalo "lowered performances" a ja bi volio sve vratiti na normalu i igrati svoje drage igre izbjegavajući F.E.A.R. Inače, napajanje mi je od 300W. Kao i uvijek, molio bi drage forumaše s iskustvom za pomoć. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
H2TB
Datum registracije: Feb 2005
|
moguće je da ti se odspojio molex od napajanja sa grafičke, a moguće je i da ti stvarno napajanje preslabo, jer 300W nije puno... sumnjam da je problem čisto softverske prirode... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() nego kao sto je tor rekao 300w brand name i ciji ili no name i ciji |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Probaj sa Everestom u Sistemskom izvjestaju, mozda ti bude pisalo ak imas dobro napajanje. P.S. Nisam mogo odolit ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
otvori kantu i pogle na napajanju... usput...: lol2 : |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Ok. Samo mi recite što točno da pogledam i napravim. ![]() Koliko kabela mi treba ići iz napajanja u grafičku. Ka li možda trebam provjeriti ovo: http://nvidia.custhelp.com/cgi-bin/n...i=&p_topview=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Daj ajde nemoj gubit vrijeme, procitaj sto pise na naljepnici od napajanja i gotovo, nikakvi kablovi te ne trebaju zanimat nego samo jel napajanje imalo kvalitetnije ili je neki shrot tipa JNC, MS, Codegen, EverPower itd.
![]() |
![]() |
#16 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() @Tejo.hr I meni se jedno to dogodilo, bas je to pisalo, a i ugasio mi se vent na grafi, a i spustili su se klokovi... Jednostavno napajanje ne dobiva dovoljno struje, meni se to samo jednom dogodilo (na svu srecu) i to zato kaj napajanje ima kod mene banana 12V liniju
![]() |
![]() |
#18 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Definitivno ti treba jače napajanje, ta grafa je poprilično zahtjevna što se tiče struje.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() uzmi u obzir da pri zahtjevnijim procesima raste temperatura u kucistu, dakle i u napajanju, sto smanjuje iskoristivost napajanja, a sto se kompenzira jacim napajanjem.
![]() |
![]() |
#20 | |
H2TB
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
Grafička se vratila u normalu, nadam se da mi se neće opet tako nešto dogoditi. Hvala svima koji su pokušali pomoći. :clap: Znam od kada sam kupio tu grafičku da će mi trebati novo napajanje no to je jedna druga prića. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
nemoj odmah na napajanje(mada nije dobro) sigurno imaš drivere neke koji nisu original od nvidia.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|