|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Iskustva sa neckermanom
Zanimaju me kakva iskustva imaju ljudi sa kupovinom iz neckermanna.Znam da ovdje nema puno cura takoda kupovina nije jako aktualna,osim ako nije komp u pitanju,ali mene konkretno zanimaju odijela.Gledam pa vidim da ih ima po 600-800 kuna puno. Samo ne znam kakva je to kvaliteta,znam da za te pare ne mogu ocekivati ne znam sta kada su inace po 2500kn,ali ima li netko da je kupio pa da mi kaze kako njemu to izgleada uzivo?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2002
|
Narucis, isprobas, ako ti se ne svidja unutar 15 dana mozes napravit povrat..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Moja stara naručuje nešto tu i tamo, do sada nije bilo nikakvih problema, jednom su poslali ak se ne varam tepih s krivim uzorkom, bez problema su ga zamijenili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Re: Iskustva sa neckermanom
Citiraj:
Hlace kupiti moze proc, ali odijelo radije nemoj. Nije ni 2500 bas arsenal za pravo odijelo ali ako mozes odlijati do SLO dezele, tamo su jako povoljna u ovoj kategoriji pa bi mogao nesto naci za sebe. Da ne govorim da si u Rijeci na korak od Italke, pa ces naci nesto dobro na licu mjesta. Uz tri najvece DE kataloske kuce ima i jedna koja se zove Bader ali steta nema veze sa nama, oni imaju vec dekadama bas krojace iz DE tako da su im u toj klasi najbolja odijela. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Pogledaj u varteksu. često imaju akcije a i kvalitete im je na razini. A ako je odijelo samo za jednom obuć i ostavit u ormaru kupi što jeftinije |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Tlacitelj i neznalica
|
Citiraj:
Problem mi je kupiti u ducanu(iako jos nisam bio vidjeti) ali pretrpostavljam da nemaju brojeve po duzini i sirini,jer sam visok a lose me hrane ![]() Joj pa nisam valjda spao da moram kod slovenaca ici ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
RTFM ![]() Povrat novca za vraćenu robu Za artikle koje se niste odlučili zadržati, odnosno koje ste nam vratili, imate pravo na povrat novca, i to prema sljedećem kriteriju: -> ako ste artikle platili pouzećem, dakle prilikom preuzimanja, iznos u visini prodajne cijene proizvoda bit će Vam vraćen putem poštanske uplatnice; -> ako ste artikle platili jednom od četiri ponuđene kreditne kartice, iznos u visini prodajne cijene proizvoda doznačit ćemo na Vaš račun; -> vraćate li samo dio artikala iz jednog paketa, vratit ćemo Vam iznos u visini prodajne cijene vraćene robe, dok ćemo Vam kod povrata cijelog paketa vratiti iznos u visini prodajne cijene vraćene robe uvećan za otpremne troškove. Pravo na storno artikala Naručene artikle imate pravo stornirati u roku od 8 dana od dana narudžbe, bez dodatnih troškova.
![]() |
#10 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
S obzirom da imaš računalo, daj prvo vidi kakav je sirovinski sastav materijala pd kojeg je odijelo sačinjeno. Neckerman najčešće za te novce prodaje "plastična" odijela. Ako nisi to nikad probao, bolje nemoj. Najčešće je to poliester i kad nema odveć vlage u zraku, iskri k'o ludo...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Pred dvije godine sam kupio takvo odijelo za kojih 600-700 kn koje sam imao na maturu i još jednom poslije. Za tak nekaj se sasvim u redu premda je kvaliteta loša. Varteksova su dobra, ali im je i cijena viša i ako tamo kupuješ odijelo kupi ga samo ako ga misliš više puta nositi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...nisam nikad ništa kupovala preko kataloga i sl...tj nisam nikad kupovala odjeću na takav način... uvijek se bojim da mi se neće svidjati ili da mi nece dobro stajati...ja volim sve par puta probati prije nego kupim... ![]() ali beren je kupovao neke ljetne hlace i skroz su oke... ![]()
![]() |
#14 | |
Tlacitelj i neznalica
|
Citiraj:
![]() Hvala svima na pomoci! Ici cu pogledati po gradu ako ima kakva snizenja ako ne onda cu probati s ovim iz nekermana pa ako ne valja cu vratiti...thanx!
![]() |
![]() |
#15 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
A hebote patak naruči ga par dana prije dana D nosi ga na fešti i vrati njima reci da ti ne odgovara:clap: :clap: Samo pazi da ga ne uflekaš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Ovo je brutalno silovanje tekstilne industrije. Daklem ... odijelo od 600-800 Kn NIJE za svećane prilike ( vjerujem da ti treba za svadbu isl., da ti treba za posao nebi ovako bubal gluposti ), to je odijelo za šekret, eventualno za odlazak na polje .... Naime ta odijela su često od sintetike i VRLO loše sašivena, a rijetko prate linije tijela. Daklem, tebi treba odijelo od cca 1200 - 1500 Kn. Za tu svotu kupiš pristojno odijelo od Nik-a, Varteksa - samo traži mješavinu 55% vuna 45% poliester. Vjerujem da si mlađi, ali bez obzira, muškarac u odijelu MORA izgledati pristojno. Odijelo se kupuje kako bi se istaknula elegancija osobe koja ga nosi. Tako da jeftinjara odijela koja rade mali žuti - NISU za ikakovu priliku. Moja osobna preporuka je: a) Kupi odijelo modne marke: Nik i/ili Varteks - Imaju dobra odijela po pristojnim cijenama. - Biraj mješavinu ( naglašeno prije ) 55% vuna 45% poliester. - Ako kupuješ u Zagrebu - shoping cebtar Varteks - uzmi nekog uza sebe od 50-ak godina ( preporučljivo svadljivu osobu ), jerbo su trgovci tamo OČAJ. b) Kupi materijal sam ( uz osobu koja se razumije ) i daj sašiti. - rezultat je tkanina po volji cijena 80- 450 Kn po metru ( ovisno i kvaliteti ) - cijena šivanja odijela je 800 - 2000 Kn ( ovisno o majstoru i njegovom nivou znanja, kao i dali se odijeli rukom šiva i još neke sitnice .... ) - odijelo koje je rađeno za tvoje potrebe po tvojim mjerama i koje ti savršeno stoji. - vrijeme izrade je 10-14 dana c) Otiđu i Kamensko tvornicu. Pored tvornice je njihov dučan. Ugodne cijene, dobra kvaliteta. - topla preporuka - Piere Cardin odijela. Skupa, ali vrlo dobra izrada. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Tlacitelj i neznalica
|
Citiraj:
![]() Ja se osjecam mlad a sada ti ocjeni...imam 25 god i odijelo mi trebaza vjencanje posto sam kum.Za 2-3 mjeseca cu diplomirati tako da mi treba i za to odijelo,i naravno za razgovore za posao.Ovo sam postao na forum kada nisam imao pojma o nicemu pa da vidim razmisljanja.Sve ono sta ti kazes je lijepo i krasno i znam da ta odijela od 500-800 kn od malih zutih nemaju smisla ali vjeruj da imam priliku kupitineko drugo odijelo,citaj da imama vise para bi tako napravio bez razmisljanja o nekermanima i sl. glupostima. Jos je problem sta sam visok i mrsav i ne mogu nac ibroj pa sam mislio da bi mozda bilo najbolje da mi ga nestko sasije.Bio sam kod krojaca i kaze mi da ti nitko nece napraviti odijelo kao sta je ono u tvornici napravljeno,kaze nema sanse i da je bolje kupiti odijelo koje ti dobro stoji o onda ti ga on sredi.Kaze da je sve ok ako nije vece od dva konfenkcijska broja.Inace cijena je 350kn hlace 900kn gornji dio + materijal... Evo danas sam prodirao po gradu pa malo bacio oko i skuzio da nema smisla uopce uzimati ovo iz nekermana jedino ako bas budem morao pa vidjeti samo posto se moze vratiti.Ima sasvim pristojna odijela od 1500-2000kn,a ovo iznad smatram totalnom kradom jer ne moze me nitko uvjeriti da to vrijedi 3000+ kn pa makara pisalo armani i sl. sranja... inace iz Rijeke sam tako da otpada sve ovo..eto toliko malo sam oduzio ali mozda pomogne nekome drugome...
![]() |
![]() |
#18 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Znaći ... kum si, dodjela diplome i još k tome - razgovori za posao. Daklem došao si do pametnog zaključka - da odijelo od 2000 Kn je optimalno. Iako ipak malko na skupoj strani, daje vrlo dobar prosijek uloženo/dobiveno. Krojač kojeg si konsolidirao je nažalost lobotomiizrani lijeni konj .... Naime - jedini način da se dobije savršeno odijelo je da ti se uzmu sve mijere ( raspon ramena, ramena od sredine kičme, dužina ruku, raskorak, na koju stranu nosiš "opremu " .... sve su to vrlo bitne stvari ). Daklem - ako je problem u hlačama - većina odijela nema porubljene hlače, već se rub radi po potrebi i želji kupca. Bitno je samo da ti sako paše. Ono kaj je tip rekao - preraditi gotovo odijelo je apsolutna idiotarija i radi se samo u ekstremnim slučajevima, a i onda su rezultati rijeko kada dobri ( da nedem sada u suštinu stvari ... ). Daklem: Kupi odijelo 1500-2000 Kn. Izgledat češ kao gospodin čovijek. Preporuka su: Heruc, Varteks i Kamensko. Nađi sposobnog krojača - često putem usmene predaje. Pod normalno se ne oglašavaju ![]() Meni npr. za vjenčanje moga prijatelja radi jedan poznanik odijelo - za rad mu treba cca 7 dana ( obićno više ). O cijeni njegovih ruku nije pristojno govoriti ... recimo da je vhunski majstor, a meni radi jerbo moga oca pozna cijeli život. Ne govorim da mora biti krojač tog kalibra, ali svakako se raspitaj kod mamte, tete, strine - koga već, za dobrog šnajdera ( krojač ). Ponekad je odijelo malko skuplje nego u dućanu, ali se dobije odjeli koje ugodno prati crte tijela. Sorry kaj sam se raspisal, ali mi nema goreg nego kad vidim mladog obrazovanog čovijeka koji hoda u odijelu s Hrelića i prodaje mi robu za par sto tisuća kuna - WTF :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Tlacitelj i neznalica
|
Slazem se sa ovim zadnjem ali opet ja sam jos uvijek sudent,stara je bolesna pa ne radi godinu i pol,a stari radi tako da situacija kakva je...ah jebga....Meni je isto glupo kada netko kome je posao dobro izgledati i za to jos zaraduje pristojne novce pa je zidov i ne zeli dati pare... To sa odijelo su mi rekli isto to da gledam samo gornji dio da se doljnji da srediti...Ja isto mislim da je savrseno kada ti netko sasije odijelo po mjeri ali eto ja samo kazem sto su mi rekli...to je gospoda iz Ri-krojacki servis kod ghetaldusa na Korzu.Mozda je razlog tome sta je ona to rekla sta oni ne sivaju odijela... Ah,mislim da je najjednostavnije kada imas para pa odes i kupis a u ovim svim drugim slucajevima je samo idiotarije na koje si prisljen zbog neimastine....
![]() |
#20 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Dobro odijelo je UVIJEK dobra investicija. Taman da ga uzmeš ne kredu, sto rata ili... Tu su uobičajeni razlozi-kumstva, vjenjčanja, sprovodi, krstitke, firme i slično. Onda-nikad ne znaš kad će ti zatrebati kaj se tiče posla. Bilo da se radi o poslovnom ručku, odlasku na razgovor o poslu u neku "nobl" firmu, nekom domjenku koji su tako popularni po firmama kad dolaze poslovni partneri i slično. Onda-žene ![]() Da, žene. Možemo mi tu pričati kaj hoćemo ali žene vole kad im je muškarac u nekoj prigodi obučen "kak spada", "kao čovjek", da ga može odpelati na neku svečaniju prigodu a ne muljati kak je siroče pre-zaposlen ili bubini... Ne treba slušati kaj aždaje pričaju, ONE uvijek u ormaru imaju bar dvije-tri kombinacije za "svečanije" prilike, kad dođe do takvih situacija lagano promjene spiku i onda operu po tebi "da kak si ti zamišljaš tak obučen ići" i slične fore. I zadnje-dobro je za zdravlje ![]() Barem ćeš par godina biti u šoku zbog količine krznaša koje si izdvojio za to da ti neće uopće pasti na pamet da se uprasiš, prežderavaš ili pustiš pivsku škembu jer jebo-mater-ako-sam-dao-toliko-love-za-to a da ga za par mjeseci "prerastem" ![]() Osim toga-dijelovi dobrog odijela, cipele i neki dobar kaput se uvijek daju fino kombinirati i za neke normalnije prilike. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|