|
![]() |
#2 |
Guest
|
Stvarno ne razumijem. Dakle godinu i pol stariji model, Xperia Z (C6603), je gotovo dvostruko jači i bolji i na oglasu se novi može naći za manje od 2000kn, a oni sad za ovu neku T trojku traže iste novce kakve su prošle godine tražili za navedenu Xperiju Z. Gdje su tu logika i zdrav mozak kupaca koji se odluče na T3 umjesto Z (imam taj mobitel pa zato baš s njim vučem usporedbu) ? Ja sam na prvu mislila da je ovo neki low to mid budget mobitel od Sonyija, a kad ono cijena 400 eura iz dućana (tj. dvaput skuplje u našim dućanima). Zadnje izmijenjeno od: Sunbriel. 28.08.2014. u 16:09. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Bar su widgeti na lockscreenu. Ne kupuju svi sa njuskala, nekima treba iz trgovine iz x razloga. Cijena je ocekivana i smartphoni su generalno skupi u trgovinama i nije to nista novo. Spomenuta Z u trgovini isto kosta puno vise nego na njusci ali to je tak i sve se to vec od davno zna. Ne kuzim cemu onda tolko iscudavanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
Krivo si me shvatio. Xperija Z otključana potpuno sad u DUĆANIMA košta dvaput manje nego prošle godine, dakle 2600-2700, ne govorim samo o njušci. Dakle možeš direkt iz legit dućana s garancijom dobiti novu novcatu Z za upola manju cijenu za koju sad traže za T3. Dakle dvostruko bolji mobitel za dvostruko manju cijenu. Što je po meni više nego sramotno i bezobrazno od Sonyija. Ne bih ništa rekla da odmah prodaju T3 za recimo 3000kn u dućanu. To bi po meni bilo realno, s obzirom da se radi o poznatoj tvrtki (makar po meni mobitel vrijedi max. 1000kn) A ne tražit isto koliko su prošle god. tražili za flagship, što ovaj mobitel nikako nije. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
Godinu i pol. I svejedno je slabiji i od Z i od Z1 i od Z2. I dalje ostajem pri tome da traže bezobrazno previše. |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Zanimljiv mobitel ali po smjesno velikoj cijeni. Za te novce se stvarno moze dobiti puno bolje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|