|
![]() |
#1 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Email klijent sličan Outlook Expressu?
Treba mi email klijent koji je: - najsličniji po upotrebi i izgledu Outlook Expressu ali moderniji - u kojeg je moguće importati emailove i adrese iz OE-a - koji može u emailove "ubaciti" custom kreirane potpise, sa sličicama, itd. - koji može biti konstantno spojen na net i provjeravati emailove - podržava tagiranje i micanje spam mailova u spam folder Nisam baš jak na tom području jer koristim gmail, ovo mi je za kolegu, a ja nemam vremena isprobavati svo more tih klijenata, pa ako znate za neki ovakav bio bih zahvalan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
thunderbird?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Inčrsting. Koristis, imas neka iskustva iz prve ruke? Vec skoro 10 godina koristim Becky! i nemam nekih vecih prigovora, ali ovdje mi se Google integracija cini kao nesto sasvim iskoristivo...
![]() |
![]() |
#7 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Koristim ja Postbox na jednom drugom kompu, ali mislim da će to kolegi samo stvoriti dodatna naprezanja, pošto koristi OE već 12-ak godina ![]() Inače korektan klijent, doduše sa nekim mušicama - dictionaryji su od Thunderbirda i trenutno nijedan CRO ne radi, katkad ne prikaže email kada klikneš na njega (onda treba kliknit na drugi mail, pa se vratiti na prvi, ili dvaput kliknit), nema minimize to tray i notifikacije iz traya, ali postoji plugin za to, itd. Dobro je šta grupira mailove, ima quick reply, custom potpisivanje, gmail/facebook/twitter itd. integraciju, efikasan search poput gmailovog, itd. Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 18.04.2014. u 09:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako je Win 7, imaš integriran Windows Mail (nasljednik OE-a) koji je disablean po defaultu. Na mobu sam pa nemam link, ali se lako nađu upute da ga omogućiš.
![]() |
#10 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
Zamjena za Outlook Express
Citiraj:
Ako je navikao na OE tada mu ovo neće biti problem da se prilagodi a podržava to što tražiš. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Da ne otvaram novu temu... Pitanje, Trenutno koristim incredimail na pc-u na poslu,koristim i na laptopu isto... Neznam dali postoji program koji sinkronizira na laptopu i pc-u sve emailove,da na neki način što god šaljem ili primam da to imam na pc-u i laptopu,a da nije online email tipa hotmail? Doslovno recimo,saljem i primam mailove na pc-u,upalim kod kuće laptop i da imam sve to isto? Ono,spoji se na net i nekako to "povuče"...
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Kod POP se uglavnom preuzimaju poruke i brišu sa poslužitelja, iako možeš narediti da se ostavljaju na poslužitelju, ali nema načina ostavljanja poslanih poruka ili podmapa itd... IMAP riješava sve te probleme. Ukoliko baš mora biti POP, onda ti je jedno od rješenja Dropbox. Premjestiš inbox datoteke u Dropbox mapu i na taj način sinkroniziraš između računala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
imap vam radi kao cloud, ono što čitate u vašem mail klijentu su actually syncani mailovi sa servera.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|