|
![]() |
#1 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Dremeling je proslost krecemo na drvo !
' Poziva se strucni modding kolegij na celu sa mAgiStRoM Miato San-om, da brzo oformi jedan strucni team koji ce u najkracem vremenu izvrsiti brzu pre kvalifikaciju svih trenutnih Dremel clanova u vrsne majstore fine obrade drveta. Najbolji kandidati ce proci posebni program rustikalnog zanata. Trziste je zasiceno, kvaliteta je ponovo trazena i krecemo sa izradom za naj selektivnija trzista koja inzistiraju na najvecoj mogucoj kvaliteti. Trebam jos samo naglasiti da nam vrijeme nije prijatelj jer konkurencija ne spava ![]() ![]() Detaljno o samom unikatnom projetku ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Isključivo za nepušače ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
bycod
|
Iskreno pa i nije to tesko napraviti . Mislim imam frenda sa strojevima za obradu drveta pa sam vidio i bolje stvari od ovih ![]() Ali da je forica je ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
meni drvo nije nesto, nemojte me pogresno shvatiti, namjestaj od punog drveta, vrata i prozori su jedno ali hardware i drvo skupa mi izgledaju fuj mozda ja nemam ukusa, ali da imam love, alat i materija uradio bi case od aluminijuma, onako u komadu glodanjem, tokarenjem, busenjem, graviranjem itd
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Sve to izgleda fancy i skupo i to, ali mi je valjda oko previše naviklo na plastiku, pa mi se ona jednostavno čini ljepša ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Kad neki poznati diznajer napravi neko kućište od drveta (ili ga samo potpiše) to će biti umjetničko djelo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Re: Dremeling je proslost krecemo na drvo !
Citiraj:
ja sam totalno zainteresiran, imam iskustva u radu s drvetom, 15godišnjeg (stari mi stolar)! javite se ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Ako stavis previse smajlica ispade kiceraj, ako stavis premalo krivo te shvate. Gabre, to je bio samo humoristicni uvod u ovaj link, nemam nikakvih aspiracija na drvo obradu ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001