|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
toshiba satellite a300d-213
Laptop se neće da upali,čuju se ventilatori ali nema nikakvog zvuka i slike na ekranu. Laptop je star 4 godine i vec 3 godine radi samo na punjaču jer je baterija brzo krepala. Najprije mi je prije par mjeseci počelo nešto krčkati u laptopu i nakon togabi blokira. Ja sam najprije mislia da je to zvučnik pa sam iaključia zvučnu karticu i nakon toga mi se to nije događalo tako često ali bi se tu i tamo isto dogodilo. Također bi se i dosta teško upalia. Sad više uopce nece da upali,jeli moguce da to ipak nije bilo do zvuka nego do maticne ili hard diska jer bi se znalo cuti i prilikom paljenja? Vidim da su cesto bas maticne ploce problem,koliko bi otpeilike kostalo da idem to popravljati i isplati li se uopce? |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Graficka na maticnoj ploci. Tih a300d ima crknutih ko u prici,svi imaju istu dijagnozu, Los lem ili skorz crknuta graficka. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Jel se može to popraviti onda ili je potrebna zamjena? Neznam isplati li se vise ista ulagati u taj laptop ili ga probati prodati |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Koliko bi onda otprilike moga dobiti za dijelove s obzirom da ne moze upaliti i nema bateriju?*a mozda bi i hard disk ostavia ako bi ga moga spojiti na novi komp koji namjeravam uzeti ubrzo |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|