|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Blu-ray player - titlovi i region lock
Ekipa imam par pitanja u vezi blu-ray filmova/playera... Filmove bi gleda preko kompa sa blu-ray przilicom spojenog na tv. Sad me zanima zna li itko u kojem programu se mogu ubacivati externi filmovi za orginalne Blu-ray filmove. Znaci ne mislim nista ripat, nego samo dok se gleda film sa blu-ray diska da se prikazuju titlovi. Narucija bi par filmova koji su nazalost lockani na A regiju. Jel moguce nekako "bypassat" region lock? Negdi san procita da se mogu instalirat dva playera npr PowerDVD 10 i PowerDVD 11 i na svakom stavit drugu regiju..jel ovo radi? Takoder i za ovo mislim bez ikakvog ripanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ako ikome ikad zatreba... titlove san rijesija sa SubViewer programom, koji samo prikazuje titlove. Region lock nisam jos proba jer jos nemam nijedan blu ray film koji nije pod nasom regijom al ovaj player je navodno region free. Tako da se i to valjda da rijesit. Uglavnom koliko god je dobra soft. podrska za blu ray ripove, toliko je losa za orginalne stvari. Postoji samo par playera koji vrte blu rayeve...i od toga sam nasa samo 1 free. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|