|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
MTA Windows Server Administration - 98-365
Ima netko da je polagao navedeni ispit, firma me šalje na to, a trebal bi se pripremiti barem malo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pauk mrežar
Datum registracije: Jul 2007
|
Ja sam polagao, ali se ne sjećam baš pitanja. Učio sam iz "Windows Server administration fundamentals" knjige od microsofta. Pošaljem ti ako ne nađeš za skinut. Nije nešto teško, pročitao par puta i prošao.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Da ne otvaram novu temu, ako tko studira još ili je priveo nedavno studij kraju a htio bi steći još neki certifikat, u Algebri ima nekakva akcija za besplatno polaganje certifikata. http://www.algebra.hr/MPC-ljeto/ Nude 6 MTA i 4 HP certa. Pa ako tko nije vidio a htio bi neka se prijavi. Nisu nešto mega ali pošto daju svima šansu da besplatno polažu nije loše. ![]()
![]() |
#4 |
Pauk mrežar
Datum registracije: Jul 2007
|
Ja se prijavio za HTML5, i za "HP ATA – Servers and Storage". Za MTA ima pregršt materijala, no za HP nisam našao apsolutno ništa tako da bih bio zahvalan kad bi mi netko barem predložio iz čega da učim za to čudo.
![]() |
#6 |
Kapetan od beloladja
Datum registracije: Dec 2006
|
jel to samo za studente ili...?
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Ja sam prije par mjeseci bio na MTA iako sam tada završio faks (jedno 3 mj sam imao diplomu). Samo se prijavio i to je to. Sada poslao mail ženi, i kaže samo s ljude s faksom, i onda se sjetim da sam mogao prešutiti. Oni tamo traže samo osobnu da vide da si to ti, nikakav drugi papir. E sada, sigurno možeš probati osim ako nemaš baš 40ak godina onda je malo vjerojatno da si student ![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Polagao sam ovo u subotu. Tipovi zadataka gradivo ili forma? Po formi je većina odaberi jedan odgovor, a ima i odaberi dva odgovora. Osim takvih bilo je par pitanja gdje je zadan određen scenarij pa je odgovor potrebno odabrat iz padajućeg izbornika. Eh da i po meni posebno glupa forma pitanja: zadana rečenica tipa (napisat ću na hr ali je ispit na eng): Printeri se podešavaju na =file and sharing=. I sad kaže ako smatrate da je naglašeni dio točan onda odaberite ne treba minenjat, ako smatrate da nibe točan odaberite točan odgovor. Gradivo: server 2k8 i više manje prati knjigu o ispitu. S tim da sam ja to polagao u Algebri, prometric i naravno preko prometricove stranice profil trebalo izradit itd. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|