|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Damn DFI
And the story goes like this.Nakon što je 300W codegen crko na bratovom kompu(mobile 12*200,1.8V,6600GT).Kupio sam Tagana 530W i 2x512 corsair RAM-a za A64 stroj.Kad ono u silvation kučištu kratki kablovi s taganom ![]()
![]() |
#2 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
prebaci rame u druge slotove i stavi jedan po jedan. Pogledaj na ledicam koje svjetle a koej ne i tak možeš zaključit kaj šteka.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Nazgul
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() Ehm, DFI ploce su poznate po tome da su izbirljive kada su u pitanju BH i TCCD cipovi. Za svaku vrstu oc memorije bi trebalo da se koristi odredjena verzija BIOS-a tako da nije pozeljno menjati memorijske module ako je vec ubacena specificna verzija BIOS-a. Postoji nacin da se u servisu promeni BIOS, narocito ako je ploca pod garancijom ![]()
Intel Pentium E2180@3GHz | Gigabyte P35-DQ6 | ASUS Radeon 3870 | GeIL Black Dragon@900 | Samsung 205BW | LC Power LC6550GP | Segate 250 GB SATA2 16 MB | Pioneer 112D | Logitech VX revolution | Moded case... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
vec poslano u links.... ![]()
|
|
Oglas
|