|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
hgspot aukcija - jel vrijedi
Jel vrijedi kupovati preko hgspot aukcije i kakva su iskustva? Evo za oko mi zapele epoxice na aukciji, pa ono, da pitam prije no sto se zaletim. Jel to pokvareno/reparirao/samo rabljeno? Kakve su mogucnosti reklamacije tako kupljene robe s ozirom na 6 mj. garancije i hgspot? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja se ne bi upustao u takve poslove jer je sve to najvjerojatnije roba s reklamacije tj. poprevljena i vjerojatno će te više gnjavit neg kaj bu radilo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: hgspot aukcija - jel vrijedi
Citiraj:
Poslje toga sam bio kupio 4 Abitove ploce (2xNF7, NF7-SL, KV7) sa cistom namjerom preprodaje u oglasniku i na tom dilu zaradio 500kn. Ploce smo uredno isprobali i kupac je odmah uzeo cim je vidio da ima i garanciju. Nikad se vise nije javio pa pretpostavljam da je sve ok. Odmah potom su podigli cijene na hgs aukciji. Inace masu hardvera na h.p.h je sa hgs aukcija po dvostrukim cijenama u odnosu na kupljenu na aukciji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |