Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.09.2005., 18:29   #1
bdelac
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2002
hgspot aukcija - jel vrijedi

Jel vrijedi kupovati preko hgspot aukcije i kakva su iskustva?
Evo za oko mi zapele epoxice na aukciji, pa ono, da pitam prije no sto se zaletim.
Jel to pokvareno/reparirao/samo rabljeno? Kakve su mogucnosti reklamacije tako kupljene robe s ozirom na 6 mj. garancije i hgspot?
bdelac je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2005., 19:28   #2
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Ja se ne bi upustao u takve poslove jer je sve to najvjerojatnije roba s reklamacije tj. poprevljena i vjerojatno će te više gnjavit neg kaj bu radilo.
vga killer je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.09.2005., 21:04   #3
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Re: hgspot aukcija - jel vrijedi

Citiraj:
Originally posted by bdelac
Jel vrijedi kupovati preko hgspot aukcije i kakva su iskustva?
Evo za oko mi zapele epoxice na aukciji, pa ono, da pitam prije no sto se zaletim.
Jel to pokvareno/reparirao/samo rabljeno? Kakve su mogucnosti reklamacije tako kupljene robe s ozirom na 6 mj. garancije i hgspot?
Ja u svom kompu imam Abit NF7-S v2.0 (kineskinja) i Gainward GF3 Ti200 64Mb. Mislim da je za oboje proslo vise od 6 mjesece otkad ih imam (dakle prosla je garancija HGspota) i da ne ureknem (kuckuc u drvo) sve je ok.

Poslje toga sam bio kupio 4 Abitove ploce (2xNF7, NF7-SL, KV7) sa cistom namjerom preprodaje u oglasniku i na tom dilu zaradio 500kn. Ploce smo uredno isprobali i kupac je odmah uzeo cim je vidio da ima i garanciju. Nikad se vise nije javio pa pretpostavljam da je sve ok. Odmah potom su podigli cijene na hgs aukciji.

Inace masu hardvera na h.p.h je sa hgs aukcija po dvostrukim cijenama u odnosu na kupljenu na aukciji.
Verifikacija poštenog trgovca #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8, #9
pogi je online   Reply With Quote
Staro 12.09.2005., 23:13   #4
Dendy