|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() Pozdav svima! Kao što vidite u naslovu, riječ je o nedoumici između ova dva MP3 playera! Odlučio sam se napokon počastiti poštenim playerom, pošto sam uvijek maštao o ipodu, odlučio sam ga kupiti! Naravno, prije sam prošavrljao po netu gledajuči reviewe, i zaključio da se radi o odličnom uređaju! Ali, evo novog Buga sa temom MP3!!!! I sada vidim taj Zen micro! mislim, uređajčič nije loš....ma jok loš...odličan je, zato i započinjem ovu temu da mi pomognete... Zamolio bih sve koji imaju ipod-a ili zen-a da mi napišu svoje kritike, a naravno i ostali nek nabace svoja mišljenja! Evo linkovi kao podsjetnik: ipod mini Zen micro |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Kaj ja znam...Nema su kaj preveć reći ![]() Frend mi ima Zen-a. Mogu samo reći - strašna stvar:clap: Jednostavan, učinkovit...glasan ![]() Nebuš ni sa jednim ni sa drugim pogriješio ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja bih na tvom mjestu zena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Neznam, malo sam čitao na netu i dosta je ljudi imalo problema sa Zenom, stabilnosti software-a za prenošenje mjuze...isto ga muči problem da ne možeš prebacivati podatke bez softwarea, ali to je navodno riješeno novim firmwareom |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
Neznam...dajte ljudi savjetuje me ![]() Pa kaj nitko nema jednog od ova dva playera? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Obrati pažnju na činjenicu na iPod ne radi s mjuzom koja nije skinuta s njihovih stranica - kao zbog zaštite izvođača i njohovih prava, to nema veze s našom prodajom muzike - NNeeeEE ... Anyway .... heads up .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
po meni je ipod ipak ipod! zna se što je to...nije ni zen za bacit...ALI a to što se tiče muzike...neznam, ali frend mi ga u dubrovniku ima...i ima muzike pun hard, a ne vjerujem da je to kupovao, tak da to otpada... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Nemoraš kupovat stvari prek neta, samo moraš prebacivat mjuzu na njega preko iTunsa (drugog načina nema), na iPodu nemaš ni radio ni diktafon dok na zenu imaš. Jedina prednost Zena je to kaj ga sa novim firmwareom windowsi prepoznaju ko eksterni hard pa stavljaš mjuzu na njega gdje oćeš Ja bi iPod |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
IPOD mini :clap: Pročitao sam nekoliko reviewa na netu u vezi Zena i jako je puno ljudi imalo problema sa baterijom (navodno se ispraznila kad je uređaj bio ugašen i to za 3 sata), stabilnošču (zna se zamrznuti pri creative logu) i ta glupost sa firmwareom! ipod je ipak ipod @paske Provjerio sam ja jednom forumu ovo što si rekao u vezi mp3-ca i itunesa....bio si u krivu! Bilo koje MP3-ce možeš stavljati n ipod! Pa tko bi ga kupovako kada bi samo mogao stavljati mjuzu preko itunesa??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() THX |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
imam ovog malog shuffle-a i mislim da je fora u toma da muziku koju nabaciš preko iTunes-a kod sebe na kompu nemreš kopirati na komp od frenda kad dođeš kod njega. To je ta zaštita protiv neovlaštenog kopiranja..ak ga hoćeš koristit za prenos podataka možeš, no tu muziku kopiraš kao na svaku drugu flash memoriju ali ju nemreš slušati ![]()
![]() |
#17 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
mislim da si u krivu, frend mi ima shuffle i pjesme su mu samo hidden, a možeš ga korsitit isto tako kao i usb "disk"... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
može bit da sam u krivu, tak mi je objasnio bivši cimer koji prodaje Apple-a. Možeš raditi sve s njima osim kopirati na drugi komp. No priznajem da nisam previše pokušavao; napunim ga, nabijem na uši i to je to od moga intresa za šafl ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|