|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
problem sa usb stickom na dvd playeru
Pozdrav, imam jedan problemčić. Pomalo (barem meni) neobičan. Radi se o tome da sve crtiće i filmove koje gledam prebacim na usb stick (ne troše mi se dvd-i bezveze). I sve funkcionira savršeno osim sa jednim crtićem. On mi malo pred kraj jednostavno stane kao da je gotov. Na kompjuteru nemam tih problema i ide do kraja, a nisam ni sa jednim drugim filmom/crtićem imala takvih problema. Pregledala sam usb za bad sectore ali nema ih. Ima linetko neku ideju? Zadnje izmijenjeno od: pepeljuga_ri. 15.03.2013. u 15:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ispravi onaj dio vezan za 'nabavku' crtića jer nije u skladu s pravilima foruma pa bi te admin mogao banirati. Koji stick, koji player? btw, obzirom na način nabave crtića, ne bi li ti bilo jednostavnije da 'kupiš' drugu verziju crtića?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() stick je toshiba (ne znam model) od 8 gb, a player je samsungov (ne znam je li bitan model). crtić je lako opet nabaviti, ali imam osjećaj da nije do njega jer na kompu radi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Caka je u tome da komp ima daleko bolje riješeno, i hardverski i softverski, dekodiranje video materijala od stacionarnih uređaja. Čudno je što ti šteka na kraju crtića, a ne od samog početka što donekle eliminira gornje pretpostavke. Jedina stvar koja mi pada na pamet je da je netko iskodirao taj kraj drugačije od ostatka crtića i da se onda dvd player 'zbuni'.
![]() |
#5 | |
Registered User
|
da, to je i meni palo na pamet a ne znam može li se to kako provjeriti? u prilog tomu ide i to da uvijek stane na istom mjestu. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|