Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.03.2013., 15:19   #1
pepeljuga_ri
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2007
problem sa usb stickom na dvd playeru

Pozdrav,

imam jedan problemčić. Pomalo (barem meni) neobičan. Radi se o tome da sve crtiće i filmove koje gledam prebacim na usb stick (ne troše mi se dvd-i bezveze). I sve funkcionira savršeno osim sa jednim crtićem. On mi malo pred kraj jednostavno stane kao da je gotov. Na kompjuteru nemam tih problema i ide do kraja, a nisam ni sa jednim drugim filmom/crtićem imala takvih problema. Pregledala sam usb za bad sectore ali nema ih. Ima linetko neku ideju?

Zadnje izmijenjeno od: pepeljuga_ri. 15.03.2013. u 15:26.
pepeljuga_ri je offline   Reply With Quote
Staro 14.03.2013., 15:26   #2
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Ispravi onaj dio vezan za 'nabavku' crtića jer nije u skladu s pravilima foruma pa bi te admin mogao banirati.
Koji stick, koji player?
btw, obzirom na način nabave crtića, ne bi li ti bilo jednostavnije da 'kupiš' drugu verziju crtića?
Oglas

Oglas
Staro 15.03.2013., 15:29   #3
pepeljuga_ri
Registered User
Moj komp

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Ispravi onaj dio vezan za 'nabavku' crtića jer nije u skladu s pravilima foruma pa bi te admin mogao banirati.
Koji stick, koji player?
btw, obzirom na način nabave crtića, ne bi li ti bilo jednostavnije da 'kupiš' drugu verziju crtića?
hvala, nisam znala
stick je toshiba (ne znam model) od 8 gb, a player je samsungov (ne znam je li bitan model). crtić je lako opet nabaviti, ali imam osjećaj da nije do njega jer na kompu radi.
Staro 15.03.2013., 16:14   #4
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Caka je u tome da komp ima daleko bolje riješeno, i hardverski i softverski, dekodiranje video materijala od stacionarnih uređaja. Čudno je što ti šteka na kraju crtića, a ne od samog početka što donekle eliminira gornje pretpostavke.
Jedina stvar koja mi pada na pamet je da je netko iskodirao taj kraj drugačije od ostatka crtića i da se onda dvd player 'zbuni'.
Staro 15.03.2013., 19:51   #5
pepeljuga_ri
Registered User
Moj komp

da, to je i meni palo na pamet a ne znam može li se to kako provjeriti? u prilog tomu ide i to da uvijek stane na istom mjestu.

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Caka je u tome da komp ima daleko bolje riješeno, i hardverski i softverski, dekodiranje video materijala od stacionarnih uređaja. Čudno je što ti šteka na kraju crtića, a ne od samog početka što donekle eliminira gornje pretpostavke.
Jedina stvar koja mi pada na pamet je da je netko iskodirao taj kraj drugačije od ostatka crtića i da se onda dvd player 'zbuni'.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno