|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2004
|
Pitanje u vezi LCD-a
Dali mi možete molim vas pomoći pri odabiru 19" LCD-a, ali na žalost ograničen sam iz nekih razloga na Ve-mil. Evo link pa vas molim savjet. http://www.ve-mil.hr/cjenik.aspx?GrupaOznaka=monitori Unaprijed se zahvaljujem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
pošto smatram da je jedan od najboljih proizvođača monitora LG onda smatram da je ovaj monitor za tebe ![]() nisam ti preporučio LG LCD L1980Q 19'' jer je skuplji za soma kn a mislim da nije potrebno bacat lovu, nikad je nema dosta. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Evo prebacio pod ostalo jer vjerujem da ces tu dobiti vise odgovora. Osobno mi se nesvidaju ni LG ni AG Neovo tako da neznam sta bi ti preporucio. Uputio bi te samo na ovaj THREAD makar ti isti nece pomoci ako si ogranicen na kupnju samo u Ve-milu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Registered User
|
Citiraj:
Šta misliš, dali bi se isplatilo dati soma kuna više za taj LG? :confused: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Hmmmm...a i ovaj skuplji ima odziv 25 ms!? ![]() Kako to sada....a ovaj jeftiniji ima 12 ms! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
evo za L1950H: link a tu je za L1980Q: link pa sam ocijeni dal ti trebaju dodatne funkcije. kad ćeš kupovat traži da ga isprobaš zbog one gadne stvari: mrtvi pikseli. ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
sam gledaj da uzmeš monitor kojemo je kontrast oko 600-700 i vrijeme odaziva 8ms ili eventualno 12ms al on već na nekim igrama pokazuje ghosting
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|