|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
CD ROM problem.
Pozdrav, Imam problem sa CD ROM-om na laptopu marke ASUS A 6000. Naime,htio sam reinstalirati Windows XP ali CD ROM jednostavno ne "vidi" instalacijski cd. Kada ubacim neki drugi - "vidi" ga. Nadalje,instalacijski cd je ok jer sam ga provjerio na svom stolnom računalu. Pošto je laptop stariji,pomislio sam da je možda do brzine na kojoj je spržen cd i prepržio sam na najmanju moguću (8x) ali nije pomoglo. Isto tako,u BIOS-u sam namjestio da CD ROM bude na prvom mjestu kao boot-abilni uređaj. Sad više ne znam šta bi moglo biti. Neki treći prijedlog? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ako nemaš iskustva rađe potraži pomoć nekog iskusnijeg. Jesi probao lagano očistiti / odmastiti leću i ostale service detalje za cd/dvd uređaje ? Potraži preporuke za isti problem na forumu, sigurno ih je xy bilo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Jesi probao spržiti na drugu marku cd-a? Možda ti ne prepozna neku marku cd-a... meni je to bilo s nekim zelenim traxdatama na jednoj ragi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Nisam pokušavao čistiti. To bi zahtjevalo otvaranje i rasklapanje a nije moj laptop,pa ne bih. Da,nadam se da će vremenom iskrsnuti riješenje. Čudno mi je da masu ostalih cd-a očita a baš instalacijski neće. I to sam probao sa dva različita instalacijska. Kosi,i to sam probao,ali ništa. Zadnje izmijenjeno od: nino. 16.03.2013. u 15:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|