|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
Spec Ops The Line
http://youtu.be/i2SbPZPKIqI?hd=1 Slažem se što IGN govori o ovoj igri,...u početku mi je došlo da obrišem igru i nastavim dalje sa životom,ali sve što sam dublje ulazio u igru bila je sve bolja i bolja.Priča i atmosfera u početku je strašno dosadna,3 vojnika pucaju u sve što se miče i nemiče,...da bih nakon što sam je prešao shvatio da je ovo itekako igra vrijedna igranja...najveći problem ove igresu bug-ovi,..tone i tone bugova ![]() topla preporuka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Da točno tako.Igra ispočetka suhoparna ali sa vremenom se sve više zaljepiš za priču i već kraj.I to dobar.Zanima me dali je netko u epilogu uspio pobit sve one marince.? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Game, PC ,motobikes, bike
Datum registracije: Jan 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Svaki review kaze da je igra losa, linearna i dosadna, a bas mi nekako izgleda o.k..... je li stvarno valja ovo da uzimam bezveze igru?
![]() |
#6 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Never Forgetti
|
A probat cu jer stvarno mi izgleda ok igra, budemo vidjeli; nemam sta izgubit ![]()
![]() |
#9 |
Never Forgetti
|
Evo i ja konacno probao, mogu samo reci da je vise nego sam ocekivao... mislio sam bit ce nesto poput CoD ali nije bas... Amerika gazi sve ali kao sto ste i najavili prica je dobra i bas me sada zanima sta ce biti dalje ![]() Inace igra stvarno pruza otpor na Veteran (ili kako se vec zove ona tezina), najbolje od svega sta ova dvojica nisu potpuno beskorisna pa cak i ubijaju neprijatelje. Igra je bas ok, svida mi se ![]()
![]() |
#10 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Evo završena igra na veteran težini, single player, Win XP bez patcheva/updatea.
Moja ocjena igre je 4 od 5. Svakako odigrati. + - dobra grafika (unreal engine) - optimiziranost - oštećenja interijera (djelomična naravno) - atmosfera igre - solidan izbor oružja (te ponašanje, prikaz i zvukovi istih) - fizika u igri - solidan AI (na veteran težini) - ovo uključuje i vaše kompanjone - evergreen mjuza (povremeno se pušta) i zvukovi općenito - priča (cutscene možete prekidati ali preporuka je pogledati ih) - vizualni dizajn mapa - nema bugova (stvarno ne znam koju ste vi to verziju odigrali ![]() - solidna kamera s obzirom da je prikaz iz trećeg lica - - kratko (cca5-6 sati na veteran težini uz praćenje polovine cutscena) - syebane kontrole/udvajanje funkcija s istom tipkom (tipka space je run i cover, a L Shift vault i melee ![]() - nešto duži load (na veteran težini se dosta gine) - jump/lean/prone/quicksave funkcije ne postoje u ovoj igri - suborci ponekad ukake stvari glumeći heroje i onda ih morate spašavati da se misija ne prekine (ja nisam naša komandu wait/stop/take cover/retreat i sl. za njih) - veličina mapa - linearnost
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|