|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Kako napraviti USB Hub Projekt
Pozdrav Počeo sam sa samogradnjom USB Hub-a znači spojio sam 4USB konektora na jedan koji bi mi bio izlaz koji bi se sa kabelom spojio na PC
My modd cabel&sleeving&case&water&cooling,VGA block K:HDD Maxtor MaXLine Plus II 250Gb sata IBM ThinkPad T30,T40, T43-1871,Z60mP: starije brojeve auto časopisa classiccars,Quattroruote,Motor Klassik,Markt ponude na PM. K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Gotovo sam 100% siguran da nećeš moći ovako napraviti kako si zamislio. Mislim da će trebati još nekih komponenti tu...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Ili kontroler, ili spoji bez data pa moze sluzit kao usb punjac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Znam da ne fukcionira jer sam se sam uvjerio u to morao sam tak spojiti žice da se sam uvjerim da tak ne fukcionira. ![]() Zanima me kako bi mogao probati napraviti uz pomoč kontrolera ako netko probao napraviti a da mu je proradilo znači napravio bih hub sa 4XUSB porta jedino preko kontrolera bi cijela stvar fukcionirala.
My modd cabel&sleeving&case&water&cooling,VGA block K:HDD Maxtor MaXLine Plus II 250Gb sata IBM ThinkPad T30,T40, T43-1871,Z60mP: starije brojeve auto časopisa classiccars,Quattroruote,Motor Klassik,Markt ponude na PM. K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Možeš probati napraviti na bazi ovoga - http://www.datasheetcatalog.org/data...el/doc1137.pdf Ili za USB 2.0: http://pdf1.alldatasheet.com/datashe...ETC/GL850.html Zadnje izmijenjeno od: morbid_angel. 23.09.2012. u 22:24. Razlog: dodan link za USB 2.0 verziju |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
dobio sam jedanom davno skureni tj.Došao mi je na popravak USB hub, vlasnik tog USB huba ubrzo je kupio drugi tako da je kod mene ostao za dijelove kao što sam iskoristio za izradu USB adaptera.Več sam mjenjao regulator napajanja na elektronici no ni dalje ne daje znakove života.Točno se radi o ovom četveroportnom USB 2.0 hubu jedan USB port sam odlemio trebao mi je za izradu USB adaptera ![]() ![]() Stavio sam u prilog Datasheet PD720110AGC kontroler, pa sam mislio njega iskoristiti za samogradnju.Bila bi najbolja solucija da ga mogu oživiti al nemogu pronači kvar ![]()
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|