|
![]() |
#1 |
JTP - Online trgovina
Datum registracije: Apr 2006
|
Polovni monitor - koji proizvodjac?
pozdrav, evo trazim neki monitor posto je moj xerox pokvaren, odnosno se pali prvo pa je bijela slika pa tek nakon pola sata se slika pojavi. trazim enki polovni 19" mozda i 17", ali me zanima koji proizvodjac je pouzdan? i na sto bi jos trebao obratiti pozornost? inace sam samo na netu, excel, mail... znaci za igrice mi to ne treba. neke modele sam nasao od proizvodjaca dell, asus, samsung, lg, philips... pa me zanima koji bi vi meni preporucili? cijena oko 500kn, evo ove sam nasao koje su mi ok, i testovi kazu to isto: 1. Samsung SyncMaster P2250 2. Asus VW193D-B 3. LG L194WT 4. SyncMaster B1930 5. Syncmaster 2232BW 6. Dell IN2030M 7. LG FLATRON L194WS 8. Philips 220x1 SW |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
sve ti je to vise manje isti vrag. uzmi ili 1 ili 8 od ovih, s tim da p2250 SAMO ako je 1920x1080 model (jer ima i 1680x1050)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
JTP - Online trgovina
|
aha, ok. a na sto se mora gledati? znaci 1920x1080 da bude? sto jos? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Tražiš 19 ili čak 17 inča i onda daš linkove na monitore od 20, 21.5, 22 inča... Koliko velik ekran ti treba i da li ti uopće treba widescreen, tj. 16:9? Za to što si ti opisao da ćeš raditi najbolje ti je nabavit klasičan poslovnjak tipa HP LP1965. Osobno imam taj monitor i ne bi ga mijenjao ni za jedan drugi, pogotovo kad vidim na šta liče ove nakarade od monitora pod brojem 4 i 5. Obožavam poslovnjački izgled ekrana, a ne ove nove sheme šta danas rade, s tom glossy plastikom i raznim zaobljenjima, ali to sam samo ja. Ja sam svoj HP uzeo ovdje: http://www.rabljena-racunala.com/ind...ory&path=25_30 Više ih nemaju ali imaju 3 jako zanimljiva modela (Dell je odličan) koja bi ja opet odabrao prije bilo kojeg s te tvoje liste. Sve u svemu, sam odluči što ti treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
JTP - Online trgovina
|
ja sam to naveo, jer se "nude"... trazim oko 500kn i to su te koje se nude po oglasu. oni su svi od 250-600kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
sto Rade0n kaze je tocno, lp1965 je vrlo dobar monitor. Viseg ranga od ovih navedenih. Dell sa njegovog linka je vrlo slican monitor, no star je.. 05 u imenu oznacava za koju je godinu model dizajniran (ne znaci da je tad proizveden, prodavali su se nekoliko godina), pa bi mogao biti koristen 5+ godina sto nije dobra vijest za njegovo pozadinsko osvjetljenje. Ono sto sam ti ja napisao je safe bet varijanta za rabljene monitore jer su to najnoviji modeli, pa neces dobiti monitor koji je na rubu svog zivotnog vijeka.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|