|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
komponente-->kučišta-->chieftec -->
kućište chieftec ca-01slslb-w, big, the mesh series, bez ps Chieftec, bez konkurencije.
Evo ti link, samo izaberi boju. Ne radi im link na to kuciste, no www.links.hr -->komponente-->kučišta-->chieftec kućište chieftec ca-01slslb-w, big, the mesh series, bez ps |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
papst, sharkoon silent eagle 2000 i isus bi reko noiseblocker. ovisi o velicini i kolicini potrebnog propuha opisi situaciju i zelje pa ces lakse dobit preporuku
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
evo ovako, na procesor ide tt sonic tower sa 2 glacialtecha 120mm, za hardove mi trebaju 3x92mm i na ispuh bi stavio 1xglacialtech 120mm i to na vrh a onaj ispod napajanja bi zatvorio... sta mislite o tome, kako sta bolje i tise izvest hladjenje prescotta 2.8e koji ce bit na 3.2-3.5ghz... kuciste je gorenavedeno chieftec CA, napajanje chieftec 350W (BB Delta) sa jednim 120mm ventom |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ne trebas sva mjesta za ventilatore popunit sa dva venta mozes hladit barem 5 diskova reci mi kako si zadovoljan kucistem?
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
ako imaš para uzmi 1x120mm papsta cca 150kn 2x92mm papst cca 170kn i potenciometar bilo kakvi za ventove i fino ih spustiš kak ti odgovara... ako nisi pri lovi uzmi isto kao ovo gore samo glacialtech |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
ne postoji 92mm glacialtech... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Nisam bio u ZGu da ti odgovorim. Super, neces pozaliti. Ja sam to kupio jos prije 2god cca. i imao je neke vece mane koje su rjesene dremelom ali to ti je teska kategorija ![]() Nadam se da si zadovoljan. Sto se tice ventova ja imam Enermaxe no oni su ti skupi (150kn/kom). Dobri su ventovi oni Thermaltake (ili right) za 100kn koji svjetle. Imam jednog na boku i ima dosta nizak napon "paljenja" tako da vec na <4V radi. Govorim o 120mm. Za to kuciste ti je glupo kupovati 80mm jer samo zuje. Pozdrav ! BTW LEDIce na njemu si naravno spojis zasebno na 12V tako da ce ti svjetliti full snagom i dok radi na 5V motor. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|