|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
(riješeno) Komp sam brise foldere i datoteke koje stavim u My Documents
Pozdrav ekipa... imam ogroman problem, sredjivao sam foldere, grupirao i slicno, npr, sve slike sam stavio u jedan folder i nazvao ga slike, i potom taj folder stavio u My Documents. Nakon toga, isti tren sam isao otvoriti taj folder, koji se sada nalazi u My Documents, i dodje mi ova poruka: http://img715.imageshack.us/img715/7091/18707386.jpg I kada klinknem na folder slike pise mi Folder is empty... Ko je tu lud??? Sam od sebe mi to napravio, ne razumijem... i to ne samo sa tim folderom vec i sa drugih nekoilko... Sta da radim, dokumenti koji su mi nestali su mi jebeno vazni! Sta se desilo uopce, sta je uzrokovalo ovo??? Thanks... pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
|
Pregledaj permissionse, očito nemaš full pristup.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
??? Moj je komp, oduvjek, samo ga ja koristim, dosad nije bio problema... poludit cu sa ovim!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Desni klik na folder My Documents -> properties -> ... Tu su, samo ih tebi neće pokazati. Označi si "show hidden files & folders". I ne guraj si pizdarije koje smatraš važnima u "C" particiju jer ćeš plakat kao i hrpa drugih kad ti se skeksaju winsi. Barem danas mediji nisu skupi, prosječni DVD/R košta k'o čunga-lunga.
![]() |
#5 |
Premium
|
kada napravim desni klik na My Documents, nemam opciju za "show hidden files & folders", mozda jer sam na Win XP. Tu opciju mogu ukljucit/iskljucit klasicnim putem kad odem u Tools/Folder Options, tamo mogu,, uklucio sam, al nista se ne mjenja... Da, zato sam i razvrstavao sve, tako da mogu snimit, al eto, desio se nepredvidjen problem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
|
U Folder Options isključi Simple File Sharing, zatim otvori Properties i od My Documents i od foldera Slike pa uhvati Security tab da vidimo kako izgledaju permissioni.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
|
Eto, sve ti je jasno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Samo sam u Properties za My Documents dodijelio da je sve dopusteno za mene... i eto, sada mogu opet sve gledat i dirat ![]() Dali da vratim opet u Folder Options Simple File Sharing? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
OK, znači problem je rjesen!!! Ekipa, neizmjerno Vam hvala!!! Totalni ste kraljevi!! OPET mi se ovaj forum pokazao kao mjesto gdje cu naci ljude koji su voljni pomoci, a pri tom i imaju znanja!! ![]() Jos samo da mi odgovorite na ovo: "Dali da vratim opet u Folder Options Simple File Sharing? " Ja sam vratio, ako je to dobar potez, ne morate ni odgovara, shvatit cu to kao DA. Thanks... pozzz Mozete zatvorit temu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
EMP moderator
|
Nije bitno, kako želiš, osobno ga uvijek isključim jer volim imati uvid u sve opcije. ![]()
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|