|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Preporuka neke starije igre
dosadno mi je, imam kantu od kompa, pa ajd mi prporučite neke igre koje mogu raditi na krami iz siga. Bilo bi poželjno da se mogu skinuti sa neta i da nisu prevelike (15mb max), ali nije uvjet. ajmo ljudi help! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Provjeri Privatne Poruke...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2005
|
TETRIS |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
evo šta sam uspio naći da mi se sviđa: Elasto Mania --- ovo morate probat igra je totalno luda, vožnja motorom... ustvari provjerite sami, ima oko 2mb Heroes III-već mi je pomalo dosadno, zato što mi nejde... RC Racers- isto mi dosadilo.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Probaj fallout 1 i 2.Nfs 1,2. Dink smallwood, carmagedon, fifa 99. Ak volis avanture, mozes igrat sve serijale monky islanda, osim zadnjeg. Probaj si neki emulator za playstation pa nest igrara ce ti sigurno radit. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rider of the Storm
Datum registracije: Nov 2004
|
BROKEN SWORD 1 i 2 ![]()
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Panzer General od SSI ... prvi, izvorni, jedini D to nemože dosaditi ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Ancient
Datum registracije: Mar 2003
|
Fallout 1 i 2 ako si već igrao,nema veze možeš sigurno opet-ako nisi OBAVEZNO |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
M.U.P.
|
Death relly,doom 1,2, Wolfenstien 3d-Mortal kombat edition ![]() LBA jedinica.wing comander,descent. tie-fighter vs x-wing(isprika sw fanovima ako nije dobro odtipkano) Ima još toga al ovo je iz glave.
Zadnje izmijenjeno od: MRKONJA. 01.08.2005. u 00:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
DDR RAM1
|
Onu sisatu Laru iz Tomb Raidera 1 i 2 isprobaj pa nam reci da li je to tvoj idealan tip žene (jel ti odgovarana njeno naoružanje i boja kose) : wtf : Commados 1 + mission expamsion! To ti je prejebeno! Ide i Hajf-lajf 1. Probaj i Redneck Rampage.: hitthewa |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
DDR RAM1
|
Još samo da napomenem: TOTAL ANIHILATION : goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Sruk
|
Thief-The dark project, to imas cak za nekih 50ak kuna novo, a bolje igrice nigdje neces nac. Slazem se sa Drgonom taj Panzer imam negdje, 5disketa ima. odlicna igrica mozes od RPGova Baldur's gate-to ti je super mozes probat i Setlerse 3 to smo ja i sestra dugo igrali i da, C&C Red Alert i ima jedna jako stara igrica koju ja nikad nisam uspio nabavit,i grao sam demo na hakerovom cd-u iz sijecnja 99' tam je bio i Demo od Thiefa, pa se sijecam ![]() igica se zvala mislim Asghan:The Dragon Slayer ,ili Ashagan-tak nest, al demo je bio fenomenalan Onda imas Monkey Island, Star Wars Roque Squadron Future Cop da, svakako Quakeovi i HL mislim da mi je susjed igrao i nekakve robote Mech Warrior il tak nest, u i oni helikopteri- Nuclear Strike strategiju Sudden Strike eto ne pada mi bas vise nest na pamet, Ali Thief obavezno!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
warcraft 2, duke nukem, doom 1 i 2, command & conquer, jack jazz rabit mozda bi i starcraft moga radit
![]() |
![]() |
#16 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Definitivno bridge builder. Ja neki dan skinuo s neta(cca 130 kb) i evo danas sam izgubio par sati na tome... ukratko:gradis most,uzasno zarazno! Probaj bas me zanima dal se kome svida...
![]() |
#17 | |
Sruk
|
Citiraj:
ves se dugo ovak nisam nazivciro ![]() Odlicna igrica |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
M.U.P.
|
Opasna stvarčica. Jesi prošo lvl 6? Nikak da ga skužim
![]() |
#19 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Ma na jednom forumu sam vidio to pa eto...ja igram vec zadnja tri sata i jos danas pola dana.Ja stigao do levela 9,najvsie se nazajebavao na levelu 6 uzas kao i ti(jeb... mu ja mater nikako onu sredinu srediti rusi li se rusi ![]() Evo dolje moja konstrukcija levela 6,pa tko ne zeli neka ne gleda...Najveca mi je fora to sta postoji brdo rijesenja.
Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji. Zadnje izmijenjeno od: giga. 28.03.2006. u 22:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
http://www.abandonia.com/index2.php?country=hr Ovdje češ naći prave stvari, imaš linkova za još takvih stranica... Uživaj ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Warcraft I, Hexen I, Broken Sword II, Starcraft, Tristan, Fifa 99, Worms Armageddon. Po ovome sam prašio godinama i ne može dosadit. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|