|
![]() |
#1 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
SketchUp 8 - pomoć i usluga
Na pocetku, napomena da sam totalni amater, koristim ovo tek valjda 3 sata... - Kako da u tom programu povezem bridove necega? tipa imam nacrtan ormaric, sad hocu unutra ubacit policu, al da znam da ce se polica nasloniti na ledja ormarica bez da odradim 100 rotacija nacrta i sve mic po mic na ruke pomičem - Kako u free verziji definirati tocne dimenzije necega? recimo hocu da mi je daska dimenzija 800x300 mm i debljine 19mm. Nigdje da nadjem mjesto gdje se upisuju tocne dimenzije - i sto se tice usluge, za pivu, jel mi moze netko nacrtati prazan ormaric, dimenzija 800x500x300mm, debljine daske 19mm, sa jednim staklenim vratima diemnzija 800x500mm debljine 5mm koja se otvaraju prema gore? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
1. Google Sketchup uvelike pomaže pri tome, gotovo je nemoguće ne snapirati pri radu. Odvoji si pojedine elemente koji su jednaki u grupe ili komponente i bit će lakše. 2. View, Toolbars, Measurements. Dole ljevo dođe, i kad crtaš nešto pokazuje ti duljinu, samo usmjeriš miš u željenom smjeru, napišeš mjeru i lupiš enter ![]() 3. Nisam shvatio kako želiš da to staklo dođe, al to je tipa 5 min posla, uvrh glave. Trebaš se uvježbati u Sketchupu jer je stvarno jednostavan ![]() http://i45.tinypic.com/2vkkql4.jpg |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ne razumijem se baš u namještaj ![]() Jesi pokušao sam to nacrtati? Od onog mojeg za što je trebalo par minuta nema previše posla da se dobije nešto slično tvom, s levitirajućim vratima. Pokušaj pa javi gdje si zapeo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|