|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2011
|
SnipeElite v2 demo
Neznam kako to da nije nitko dosada dao komentar ? Uglavnom probao sam demo i mogu reći da je ovo odlična igra koja če se igrati u jednom dahu . Kada bi se sjetili i napravili ogromnu mapu pa da se može kretati kako ti paše jer ovdje nema van isplanirane rute. Samo da MP bude na razini , i ovo če biti pravi pokolj . Odlični su usporeni prikazi pogodaka , pravo ludilo. Obavezno probati demo jer je odličan i za sada bez greške radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
stvarno na steamu ima demo za skinut 1500mb. jbg nigdje se nije spominjalo. ja skidam na 500KB/s pa ćemo vidjet. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Evo, skinuo i isprobao ![]() Odlična je! Kao i prvi dio. Najveća novost koju sam primjetio je kod slow-motiona. Osim što uspori, prikaže i koje kosti/organe probija. Bolesno, ali fora ![]() Jedino mi se na najtežem čini da me neprijatelji malo neprirodno primjete. Na velikoj udaljenosti, čim izvirim pola centimetra kroz prozor- svi se okreću (nekad baš i ne gledaju u mom smjeru kad me primjete) i počinju pucati. Također, AI je malo neodlučan. Nekad trče svi prema meni (bez ikakvog obzira za vlastitu sigurnost ![]() I još jedna mana- ako me vide u kući, a ja skočim kroz prozor (dok oni pucaju po meni- znači, vide me)- zauvijek sam im pobjegao. Znači, oni šeću po sobama- kao: "Nađi ga, ovo-ono...", a nitko niti slučajno neće pogledati kroz prozor. Također, primjetio sam da ne mogu aktivirati svoj tripwire (mislim da se u prvom moglo). Ali, na stranu ove "mane"- izgleda jako obećavajuće (i lijepo radi na mojoj konfiguraciji) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
isprobo i definitivno kupujem da i mogu online odigrat. demo je prekratak taman se nabriješ i onda game over. stim da ja obožavam german panzere tako da kraj demoa me jako nasmijo podsjeća me na scenu iz saving private ryan na tornju. ![]() grafika je ok i kad stavim sve na max uredno se vrti 50-60fpsa ali zato vga na 100%, ždere 1gb rama, te proc je oko 50% opterećen. u igri sve super osim taj AI malo je čudan,neodlučan. njemač. snajperist me skuži prije nego ja njega. on opali fula me i puca po mojoj poziciji 2-3 puta i onda stane i gleda nekamo desno u pm bezveze. i ja samo izvirim i bum ode on.wtf? ali to je nebitno. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Evo u zadnjih par dana sam demo prešo 5 puta. S time da sam prvi dio ponavljo jedno 30 puta kad ih je tako lijepo posmicat ![]() Ai je definitivno čudan. Skoro call of duty skripta. Volio bi da su malo više random poslagani kao što je bilo u Swat 3, Swat 4..... tako da se isti level može prelazit jako puno puta. Ali svejedno zabavno izgleda sasvim solidna igra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Igra i graficki i igrivoscu stvarno odlicna. Grafika je po meni taman nekakav sweet spot ljepote i zahtjevnosti, nisu previse pozornosti pridavali okolisu, ali detalji na vojnicima su zato za svaku pohvalu, mislim da cu kupiti ukoliko se nadje viska novaca. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|