|
![]() |
#1 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
The Lord of the Rings: War in the North
The Lord of the Rings: War in the North ![]() Developer: Snowblind Studios Release: 2011 Genre: RPG Platform: PS3/X360/PC Publisher: Warner Brothers Interactive Website: http://www.warinthenorth.com/ Citiraj:
Game Q&A Trebalo bi biti Q3 2011. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
samo se nadam da neće biti govno kao The Lord of the Rings: Conquest tralier je ok |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Igra izgleda obecavajuce. Sviđa mi se mogucnost kooperativnog igranja. Ali zbilja šteta šta ce split screen biti podržan samo na PS3 i XBOX360, a mi na PCu smo osuđeni na igranje preko interneta ako želimo igrat s nekim u kompi. Svaka cast online igranju ali nije ni priblizno zabavno kao split screen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
igra stigla na pijacu
"Knowledge is the food of the soul" Svi znamo da je Thomas Edison proizveo električno svjetlo i električni sustav za opskrbu domaćinstava, da je Gugliermo Marconi smislio radio i George Westinghouse sagradio prvu hidroelektranu… Svi znaju te "činjenice", ali nisu u pravu. Čovjek koji je sanjao ove stvari i izumio ih jest
NIKOLA TESLA |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
izgleda mi kao tipicni action RPG bez imali dubine, koji dosadi nakon pola sata igranja.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|