|
![]() |
#1 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
SNES igre emulator i konzola
Pozdrav, ne znam gdje da postam ovaj moj upit stoga stavljam u igre. Htio bi frendu za momačku napraviti retro party, nažicali smo comodore 64, ali htjeli bi i Super Nintendo. Brljao sam po njuškalu, ima ih nekoliko ali samo jedan kontroler, pa bez igara koje su dobre, neki su poluispravni i slično... Možda onda preporuka emulatora, ali bilo bi najbolje kada bi nabavio konzolu. Ako netko možda ima konzolu sa dva gamepada da mi posudi na dan-dva. Možda preporuka igara za u dvoje (ali ne ozbiljnih već zabavnih kao TMNT), i kontrolera i slično. U svakom slučaju tražim savjet oko svega toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
made in Usora
Datum registracije: Aug 2005
|
posto je momacka u pitanju ak nabavite SNES i uz njega pistolj onda je Duck Hunt obavezna igra! http://en.wikipedia.org/wiki/Duck_Hunt EDIT: btw, mi smo cesto znali igrati na PS1 Crash-a, tako da bi i to bilo zanimljivo uzeti u obzir ![]()
ne postoje glupa pitanja, postoje samo glupi odgovori Zadnje izmijenjeno od: marikris. 22.08.2013. u 19:32. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 | |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Što se tiče SNES-a preporučio bi ti Battletoads za dvoje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
http://www.njuskalo.hr/nintendo/konz...-oglas-7626830 Koliko vidim ovaj prodaje šta hoćeš i kako hoćeš pa reko da se možda kontaktirate ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |