|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Lenovo ThinkPad R61i i Windows 7/XP instalacija - crni ekran
Imam ThinkPad R61i, radi na visti,problem je što je ne mogu srušit niti išta, promijenim boot na citac i ubacim Windows 7 ili XP u oba slučaja kada treba pokrenuti instalaciju ostane visit crni ekran u nedogled. Recimo kod XP mi izbaci ono pocetno da pritisnem bilo koju tipku,kad je stisnem ostane visit crni ekran a plavi sa instalacijom tj onim pocetnim otvaranjem datoteka se ne pojavljuje uopce dok windows 7 ostane visit na crnom ekranu odma u startu. Zna li tko u cemu bi mogao bit problem? Inace vec sam prije trazio savjet u vezi ovog lapa i sistema jer mi je na instalacije W7 i XP stalno izbacivao BSOD to sam uspio rijesit instalacijom vise koju je prihvatio ali sad mi ta vista usporava komp jer ima samo 1gb memorije. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=217390 Izgleda da lap ima neki opak problem sa sistemima osim Viste!! Zadnje izmijenjeno od: marko25. 29.08.2011. u 01:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Imao/imam tu seriju i naravno da radi bez probelma na bilo kojem os-u. Jesi provjerio dvd medije, optički pogon itd? Prebaci instalaciju windowsa na USB stick pa probaj (WinToFlash ili sličan program), provjeri hard. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|