|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
VPU recover problem
Imam problem, mislim s grafickom il drajverima. Imam graficku ati radeon HD 3600. Cesto mi zna zacrnit ekran i javit gresku zvanu VPU RECOVER. nesto tako.. takodjer kada listam slike u folderu pola mi ih fali u prikazu. problem je sto nemogu nac kako reinstalirati drivere, uopce nemam opcije reinstaliranja, zvuci pomalo bizarno al tako je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
To je vjerovatno neka zaštita od pregrijavanja, pokušaj pratiti temperature, ako je odavno koristiš očisti ventilatore. Je si li za deinstal koristio Start<Control panel<Add or Remove program? Zadnje izmijenjeno od: begi. 04.07.2011. u 17:26. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
malo sam vise dozna tocnije o problemu.,.. vpu recover mi izbaci kada listam fotografije..! neke fotografije nece da otvori.. ili ih na pola otvori! to je kada sa fax viewrom idem.. u office manageru npr ide .. onda kada ne otvori sliku javi DRAWING, PleASE WAIT.. onda se zacrni ekran i javi gresku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Nisam igrao igrice, nista psoto vec odavno nemam instaliranu nijednu. Temperature cu vidjeti.. Driveri mi je problem nemogu nac deinstall nigdi opciju, al pokusat cu. vjerojatno u aty catalyst control center ili tako nesto. ti problemi su samo s fax vieworom.. edit: program javlja temperaturu od 60 stupnjeva, ovako znaci dok nista ne radim. Zadnje izmijenjeno od: olly. 09.07.2011. u 22:28. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|