|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Gumene nožice za laptop?
Pozdrav, imam mali problemčić ali iritantan ![]() Imam MSI laptop i otpala mi je jedna gumena nožica s donje strane laptopa, sada bi ja rado kupio jednu ili paket nožica ali neznam di da tražim... Guglao sam ali bezuspješno, probao sam preko tražilice na forumu u potrazi za sličnom temom ali također nisam ništa pronašao. Sad mene zanima dal mi netko može pomoći? Gdje da tražim, dal je netko imao sličan problem, kako se snašao... itd. Svaki komentar dobrodošao, jer možda se jednog dana netko nađe u sličnoj situaciji. LP |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ajd vidi ako ti pase od HP nx6125 ja ti je poklonim, ionako nije puno ostalo od laptopa. Jedino ces trebat do mene u Zg po to. Mislim da su kod mog HP-a nozice od 3*20 mm ili tako nesta.
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | ||
Premium
|
Citiraj:
Tražio sam po ebay-u ali nisam našao nogice za svoj laptop, ima hp, acer .... ali ne i one koje meni odgovaraju. Sad dal sam dobro tražio ili nisam, nemogu sa sigurnošću reći, postoji mogučnost da sam fulao. Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
evo našao sam review lapa http://www.notebookcheck.net/Review-...k.38409.0.html samo nije i3 nego celeron p4600... uglavnom, na ovoj slici sam zaokružio koja nogica fali ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Mislim da kompliciraš, ako ne nađe netko sa istog sličnog crknutog modela pa ti pošalje, uvijek možeš kupit školsku gumicu za olovke > skalperom polako odrežeš potreban oblik i visinu > probaš > ako paše zaljepiš. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#9 |
Premium
|
rupa za nogicu je dimenzija 22x4 mm, s običnim ravnalom sam izmjerio onu drugu nogicu i visoka je 5-6mm (viri jedno 2mm iz rupe :P) |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Cini mi se da su ove moje iste takve, samo naravno izlizane zbog koristenja pa ne vire bas toliko ali dimenzije su takve. Javi se na pm pa se dogovorimo.
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|