|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Problem Samsung T260 se gasi
Pozdrav, Imam samsung t260 i danas su se počeli pojavljavati čudni problemi, naime kad upalim komp monitor pokaže sliku i onda se za 2-3 sec ugasi, probao sam spojiti ga na drugi komp, i zamjeniti i kabel za napajanje i dvi kabel, ali ista stvar se događa. Sumnjam da je dvi port na monitru krepao. Probao sam na source tipki sa strane prebacivat iz hdmi u analogni mod, i monitor prebaci bez problema ali čim stavim u digitalni opet ista situacija, nakon 2-3 sekunde kao da ode u sleep mode. Zna li netko kako riješiti ovo prije nego što ga nosim na servis (imam garanciju 36 mjeseci) hvala svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Meni se isto događalo na 2333HD pri ulasku u tuner mod, svakih 15 sec se ugasi i ponovo upali. Bio je DOA, i zamijenili su mi ga novim.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
kramer
Datum registracije: Dec 2009
|
D.O.A. Dead on arrival - mrtav pri dolasku (kupnji) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Evo da ne otvara novi topic...imam sličan problem. Monitor jeje samsung P2450 i spojen mi je na iskont.tv preko HDMI>HDMI kabela. sve radi super do trena kad se monitor sam od sebe ugasi. Nema prvalia kad. Neki put nakon 15 min, neki put nakon sat vremena...Uzasno me zivcira...Zna li itko u cemu bi mogao bit problem. Googlao jesam, nasao nisam. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
Želio bih reći nešto na ovu temu. Imam samsunga t220hd, kupljen u njemačkoj i radi besprijkorno, no kum mi je uze isti kod nas i počeo mu praviti probleme. Pošto je dobar sa jednim rtv mehaničarem, on mu rješi problem, sitnica, al naglasi da je dosad imao na servisu nekoliko takvih samsunga iz serije t.. HD, i da su svi made in RUMUNJSKA! Sitnice, al čupaju živce |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|