|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Hp cq58 driveri
Netko drivere za HP compaq cq58-d50sm...ima samo podrška za Win8...meni treba za win7..32bita.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
jesi uopće probao sa driverima od win8 64? windows update? ID hardvera? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
pošto sam se i ja patio s tim sličnim laptopom da bi namjestio win7 moš probat moj način ja sam posnimao neke drivere sa support stranice laptopa što rade i na win7 ja sam snimio aidu extreme i po njoj našao proizvođača wifi kartice a po tome i drivere za nju ostatak drivera sam poskidao sa sličnog laptopa, samo guglaj hp laptop s istim komponentama, naletit češ na neki što ima win7 support a quick launch opcija za tipkovnicu mi je bila u biosu, ta mi je najviše živaca pojela možda ti ovo neš pomogne
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Sličan model, W7 64bit driveri http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/s...roduct=5273500
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Meni treba za 32 bitnu verziju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
otpakiraj jedan, unutra ima čini mi se folder 32 i 64 bit |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
I koliko puta treba PONOVO govoriti šta treba napraviti ? Šta si odradio od gornjih preporuka ? Osim "meni treba" nisi dao ni jedan relevantan podatak osim oznake lapa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Riješeno, može lock. Stavljen je win8 sa svojim driverima. Od drugih modela ne odgovaraju driveri. A ni kad skinem neki driver po id-u hardwera ne funkcionira. Zadnje izmijenjeno od: Mr.Black. 08.09.2013. u 16:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Radi, sigurno. Izgooglaj po HW ID i naci ces na HP forumima da je vec netko trazio i dobio drivere. Jucer sam zavrsio jedan takav i sve radi na W7. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
evo pošto se i ja hebem oko wifi-a (cq58-350sm), ralink je kartica u pitanju, probao w7 32/64 i problem nikako rješit. Jel mi sad jedino preostaje w8 ili?? Idem susjedu napravit uslugu kad ono naletim na najveće smeće u svome zivotu, rutinski posao od uru mi se pretvori u čupanje živaca od 7 popodne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|