|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Toshiba 5650 i Starcraft II
Dakle, kao što u subjektu navedeno, radi se o tome da sam bacio oko na Toshibu L670-112 koja u sebi među ostalim ima ATI Radeon 5650. Koliko sam čitao po nekim forumima ta bi gafa trebala bit dovoljna da moze bez nekog veceg problema zavrtiti SC2. Ali na nekim stranim forumima sam naletio i na moguci problem s tom grafom kao i sa 5730, i SC2, tj s driverima za iste odnosno neslaganje SC2 i tih grafa. E sad, mene zanima da li netko ima taj laptop, ili barem neki slican sa tim grafama, a da mu SC2 radi ok, tj. da nema tog problema s driverima? Evo to je link na onaj forum: http://forums.computers.toshiba-euro...55857&tstart=0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
U međuvremenu je izašao novi Mobile Catalyst samo ga treba skinuti sa ATI stranica, a ne Toshibinih. http://www.amd.com/uk/Pages/AMDHomePage.aspx
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Sve Mobility Radeon kartice imaju iste drivere i svejedno je stavio li na Toshibu origigi ATI drivere, Toshibine ili s nekog drugog laptopa (npr. HP, Asus,...).
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ja probao. I kaže da se softwer ne može instalirati zbog nekompatibilnosti. Sad ne znam. Izlaz iz te situacije je čekati driver od toshibe ili...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Neki proizvođači laptopa ne dopuštaju instalaciju drivera koji nemaju njihov "potpis". Ako je u tome problem, skini zasebno driver s ATIjeve stranice, desni click na njega i extractiraj Winrarom. U Device manageru idi na update grafičkog drivera i pronađi folder gdje je skinuti driver. To će riješiti problem ako je bio ovaj spomenuti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Da ali u device manageru ne postoji update drivera. Ne može se. Samo se mogu pogledati informacije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Sorry. Može se. Tako kak si ti opisao. Ja sam mislio desni klik pa na svojstva pa na driver i ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
pa dobro jel ti radi sad sve ok? Probao Starcraft 2? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Sve super. Malo zašteka kad mi počne misija ali nakon 30 sekundi sve ok. Imam driver od toshibe zbog garancije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Pa stavim one koje mi igra preporuči |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Zadnje izmijenjeno od: generic. 26.09.2010. u 18:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Ja sam probao na 1360 x 768 sve na high i ide. Nije ako medium ali je igrivo |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
http://www.notebookcheck.net/ATI-Mob...0.23697.0.html prema ovom bi trebala vuci barem 25fps na high, sto je jako igrivo |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
a ako ti je to premalo clockaj ju na 5730. http://forum.notebookreview.com/gami...ti-5650-a.html |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|